Nu as renunta la tot, ci din acestia mi-as indeplini visul de a pune de o afacere, nu numai sa ii cheltui, ci sa ii investesc pentru a creste suma.
Da, as renunta la statu pe net asa mult, e nesanatos si daca mi primesti si 1 milion de dolari pentru al lasa e cu atat mai bine
La ce te referi prin " a renunta "?
Normal ca as termina scoala, facultatea ( doar nu renunt la ele ) dar mi-as implini si dorintele cu banutii aia
Da as renunta probabil la multe lucruri pe care le fac acum, insa nu si la obiceiurile care-mi fac placere si la omenie. Banii schimba mult omul, sau mai corect spus ii arata adevaratul caracter.
Daaa ...as renunta la scoala ...sa mi se predea si as construi eu o scoala si as preda eu =]]] apoi as renunta la calculator si m as duce la magazin si as cumpara un pistol si m as duce peste basescu in casa, apoi as renunta la mancarea de acasa si m as duce numai la KFS
Multi o sa spuna nu, dar iti garantez ca nu sta asa treaba, eu unul nu as renunta la tot, dar iti dai seama ca nimeniu nu mai are chef de munca dupa ce primeste un 1 mil.
Daca as castiga un milion de dolari as renunta sa raspund la intrebari stupide!
Daca as castiga 1 milion de dolari nu as renunta la nimic ptc ca banii se duc cu timpul sau poti sai pierzi de tot intr-o clipita asa ca ii mai bine asa cum ii acum
Tinand cont ca sunt coordonator la o firma de publicitate si nu se castiga prea bine, as renunta
Depinde ce anume fac! Daca imi place ce fac nu renunt, dar daca e stresant si fac pentru bani, si nu se merita... adio imi caut ceva mai bun.Acu cat ai ocazia.
anonim_4396 întreabă: