As cumpara site-ul TPU si nu as mai da voie user-ilor sa posteze intrebari idioate...
aici nu e cazul
Depinde si cat as castiga. Daca as castiga o avere ar fi un vis devenit realitate. In primul rand as achita datoriile familiei. Apoi as dori sa am o locuinta a mea. Probabil as dori sa investesc. O afacere de familie ar fi printre primele optiuni. Nu m-ar schimba foarte mult. Doar ca mi-as permite sa nu am probleme de vestimentatie si problema zilei de maine. Dar nu sunt genul care sa arunce cu banii de pe azi pe maine.
Mi-as cumpara un loc sub soare(adica unde este tot timpul soare) si as sta, si as lenevi, si n-as mai face nimic, nimic!(oare cat ar rezista un om invatat tot timpul sa faca si sa raspunda de ceva?)
Dacă aş cîştiga mi-aş cumpăra o super casă în Sibiu(oraşul natal şi totodată cel mai frumos din ţară), aş renova locuinţa părinţilor; mi-aş lua o maşină super, aş face o călătorie în jurul lumii şi restul la bancă. Pe urmă m-aş plimba pe undeva în fiecare vară şi iarnă.
As muri de nesomn pentru ca m-as gandi tot timpul ce ar fi mai bine sa fac cu ei, care dintre visuri m-ar face mai fericita odata realizat, si mai ales ce sisteme de securitate sa folosesc ca sa protejez suma respectiva de potentialii hoti. uneori asa ceva nu e deloc o bucurie, ci chiar o pacoste, cunosc persoane care au innebunit din cauza asta.
As investi in afaceri, as dona unor camine si as ajuta niste copi care invata bine si nu au conditi materiale bune de acasa