Inorog deoarece se stie ca acest animal cu puteri miraculose reprezinta binele si intelepciunea.
Mi-ar placea sa fiu caine, deoarece cainele este un animal destept si prietenos, si as vrea totodata sa ma pun in pielea catelusului meu sa stiu ce-i place si ce nu, si de ce are nevoie pentru a se simti bine, pentru al cunoaste mai bine.
Scorpionul...deoarece devin o "vampa"...pe langa ca voi atrage, am sa imbin si utilul cu placutul
Soim, mi-ar place sa cutreier intinderile pamantului si in plus as avea si o minte agera...
@Auran, nu stiu cu ce scapati, daca scapati, dar ar fi bine sa faceti partie
@JesSYkA, nu par, chiar sunt.Am in menu toate animalele de aici
Aş face schimb cu motanul meu, nu face nimic toată ziua, leneveşte, mănâncă, doarme, inspectează prin casă, n-are responsabilităţi, n-are griji...asta viaţă!
JeSsy ori dinozaur ori taur, tot trebuie sa facem partie cum spune Nony... asa ca eu plec la nanita...
O pisicuta mica si dragalasa, sa ma alint toata ziua, sa mananc mancare cu peste (imi place pestele) sa torc (sa vad ce simt pisicutele cand torc) si sa ma mangaie toata lumea...gherutele mele vor fii intodeauna inchise, voi fii linistita si cuminte. Vreau s fiu de culoare alb-curat sa ma spal mereu (se zice ca asta e cel dintai hobby al pisicilor) si... pur si simplu sa-mi traiesc viata de animalut:X
YTwatchdog întreabă: