Eu una cred ca as vorbii cu parintii mei sa ma lase sa plec de acasa
adica sin cele trei zile sa traies singura
in primul rand cred ca as face rost de niste bani(banuiesc ca daca sfarsitul ar veni in trei zile lumea ar fi distrusa /la fel si bancomatele )
apoi as lua un taxi pana la Bucuresti mi-as cauta prietenul din copilarie si apoi as cutreiera bucrestiul pentru distractie
dar banuiesc ca nu e posibil
in primul si primul rand parintii mei nu m-ar lasa niciodata sa plec singura m-ai degraba m-ar baga la adapost pana murim toti
Eu una imi doresc din tot sufletul sa fac bungee jumping! Imi place sa testez extremul daca pot zice asa si sa fac lucruri noi.As fce asta si cu elastice de par (mai multe lipite intre ele ) ca ori cum nu scap de Sfarsitul lumii si, deci ori cum mor!
In primele doua zile imi fac de cap... fug de acasa. fur cati bani si diamante pot. agat o fata. daca se indragosteste ne cununam si facem dragoste daca nu o violez si fug. dupa aceea imi cumpar sau fur tot felul de bunatati din magazine iar a 3 a zi ma duc la popa ma spovedesc si ma impartasesc si ma calugaresc ca a 4 a zi dupa sfarsitu lumii sa fiu in rai.
Daca nu ar mai exista securitate ori reguli de societate.SA FIM SERIOSI! Doar crime, jafuri si altele s-ar intampla.Dar , sincera sa fiu, cred ca in 1 zi, as jefui un hipermarket, a 2-a zi as calatori cat pot, iar a 3-a zi, dau dreptate lui MisterCmd, ca as merge la popa sa ma spovedesc .
*JUsT A COMMENT HONESTLY *
Eu una mi-as dori sa fac bungee jumping. tot vine sfarsitul limii si tot mor.
Eu as merge in cadrul armatei as lua un tanc sau o masina de politie as conduceo pana in marele canion si as face bangee jumping pentru ca este super smecher sa stii sau as trage cu o m4a1 intr-o cisterna
Davyduchiha2001 întreabă: