| yomiky123 a întrebat:

Daca am facut un text, dar nu respecta exact tema iar punctajul era impartit astfel : sa-I dai un titlu compunetii tale 3p. sa imbini naratiunea cu
descrierea 4p, sa ai o structura adecvata tipului de text si cerintei formulate 2p. sa respectati normele de exprimare, de ortografie si de punctuatie 3p. Am facut toate cerintele mai putin n am respectat tema, cat o sa-mi scada?

Răspuns Câştigător
| frostxtq a răspuns:

Daca ai scris totusi macar putin legat de tema, atunci nu cred ca o sa-ti scada mai mult de 0, 5. daca spui ca ai facut o compunere foarte buna si gramatical este corect, atunci sunt sanse mari sa nu se tina cont chiar atat de mult faptul ca ai deviat putin de la titlu. Cei care corecteaza pot sa fie indulgenti avand in vedere ca ai o compunere buna. Corecteaza mai la sange in momentul in care au in fata o lucrare care deviata total de la tema impusa, cu scriere extrem de gresita si semne de punctuatie inexistente. Nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme. Daca esti sigura ca ai scris bine, corect si folosind un limbaj fluent si corect, atunci inseamna ca stii ce poti si sunt convinsa ca o sa iei punctaj mare.

2 răspunsuri:
| frostxtq a răspuns:

Buna,
Depinde cat de buna este compunerea, cat de corecta este gramatica ta, semnele de punctuatie, originalitate etc. Cel mai probabil o sa-ti scada punctajul acordat titlului. happy

| yomiky123 explică (pentru frostxtq):

Titlul l-am pus Iarna in sat, gramatical este facut bine si compunerea este foarte bunabig grin, dar n-am respectat tema exact, crezi ca o sa-mi scada mai mult de 0, 5?

| frostxtq a răspuns (pentru yomiky123):

Daca ai scris totusi macar putin legat de tema, atunci nu cred ca o sa-ti scada mai mult de 0, 5. daca spui ca ai facut o compunere foarte buna si gramatical este corect, atunci sunt sanse mari sa nu se tina cont chiar atat de mult faptul ca ai deviat putin de la titlu. Cei care corecteaza pot sa fie indulgenti avand in vedere ca ai o compunere buna. Corecteaza mai la sange in momentul in care au in fata o lucrare care deviata total de la tema impusa, cu scriere extrem de gresita si semne de punctuatie inexistente. Nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme. Daca esti sigura ca ai scris bine, corect si folosind un limbaj fluent si corect, atunci inseamna ca stii ce poti si sunt convinsa ca o sa iei punctaj mare.