| tedy_3816 a întrebat:

Daca am o colectie de servetele nu sunt patetica e un hobi, dar ma relaxez am o colectie si de icoane! Voi aveti vreo colectie de ceva?

19 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

De servetele

| cornel a răspuns:

Eu nu amhappy
dar nu e ceva rau daca ai o colectiehappy

poti sa ai colectie de oricehappy

| Xonia a răspuns:

Da
Servetele cu modele:X
Pana acum am cam 40...

| Alina a răspuns:

Acum nu mai am, insa cand eram mai mica strangeam bilete de autobuzlaughingnu stiu ce gandeam, dar eram tare stresata sa nu pierd vreunul. Ah, si mai apoi am inceput sa "colectionez" pietre.Am avut mereu o atractie pentru ele. Fiecare e speciala :X

| Andutsaa a răspuns:

Hey:*, da am si eu o colectie de servetele, am foarte multe.Nu trebuie tu sa te simti prost pentru ce spun altii.Si colectie de icoane, m-a impresionat sincerhee hee.

Te-am pupat, pa-pa!:*>big grin

| Alisa a răspuns:

Eu colectionez tot ce are legatura cu fluturii, toate lucrurile, nu conteaza love struck. Absolut tot ce are fluturi si imi place, il iau. love struck Sunt 4 ani de cand fac lucrul asta. love struck Aaa, da, si am si icoane si maimutoaie din pluslove struck.

| Kitty a răspuns:

Colectionam servetele, insa acum mi-am mai pierdut din pasiunea aceasta, dar inca le pastrez am vreo 300 si ceva. Nu le-as da pe nimic, tin la ele. happy

| Диана a răspuns:

Am o colectie de bratari curcubeu laughing)laughing)

| zanesiprintese a răspuns:

Nu mi se pare corect spus colectie de icoane, nu cred ca exista asa ceva... sper sa intelegi ce vreau sa spun. Si eu mai faceam colectii, dar nu mai am... mai faceam de jucarii de la kinderhappy

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Eu fac colectie de bani. Ii strang pentru zile negre.laughing

| MilkshakeShake a răspuns:

. Da de servetzele.am 1255:X

| Pr@jYTuRyC@_DuLkE a răspuns:

Sal
am avut o colectie de servetele(120 servetele)
am avut o colectie de lantisoare(26 de lanturi)
am avut o colesctie de postere(75 de postere)
iar acum am o colectie de bratari(momentam 36 de bratari)
pa!

| Demise a răspuns:

Da eu am love struck
-de servetele
-de timbre [mi le-a dat tata, mama si matusa, de pe vremea lor laughing]
-de jucarii de la ou kinder de cand eram mica
-de bratari
-de cartele pentru telefoanele publice
ce mai am thinking
-chestii micute [bilute, radiere, abtibilduri]
-margele
-paiete
-reviste
si mai am multe laughing).

Răspuns utilizator avertizat
| xselenagomezx a răspuns:

Eu nu am colectie de nimic, dar hobiul meu este sa cant mereu...chiar daca asta nu este un hobi!

| UnxsurPlusxDexEnergiexFereste`tex a răspuns:

Si eu am facut colectie de servetele.bine foarte demult.happy dar si acum pe amhappy pe langa am colectie de posterehappy si de scoicihappy

| Lavy_5946 a răspuns:

Eu am avut mult timp o colectie de servetele. dar apoi m-am cam plictisit. am crescut si am inceput sa colectionez alte lucruti... amintiri de pe la iubit, sau ceva care m-a facut fericita intr-un moment. de exemplu eu sunt cu iubitul meu de un an si 2 luni, si inainte sa fim impreuna mi-a facut curte vreo 2-3 luni. si de 8 martie (dinainte sa fim impreuna) mi-a daruit o floare in ghiveci (care s`a uscat deoarece era doar de sezon) si o cutie de ciocolata. poate sunt nebuna dar si acum mai am cutia. apoi la 3 luni mi-a adus un buchet de trandafiri si i-am lasat sa se usuce frumos si ii am si acum intr-o cutie. apoi sticla de sampanie care am baut-o impreuna, paharele si asa mai departe. si colectia de servetele i-am daruit-o surorii lui, care avea si ea o mica colectie si daca am vazut ca ii place si ca o bucura asta m-am gandit sa i-o dau ei ca eu si asa aveam alte ocupatii. asa ca stai linistita ca e ok. te vei plictisi la un moment dat. sau poate nu. si invatatoarea mea din generala are o colectie de servetele. si e femeie in toata firea.

bafta cu colectia, strange cat mai multe. te pup pa pa

| Nikola_Ramona_1983 a răspuns:

Vand servetele de colectie la bucata ma gasiti pe facebook ramona nikola sau la 0784823022

| Alexandra9647 a răspuns:

Hey, eu colectionez cani si pixuri si tu te plangi ca esti patetica? Stai linistita, se poate si mai rau.