Vad aici raspunsuri foarte bine argumentate,pentru fete e foarte usor sa spuna ceea ce ar alege pentru ca e clar ca sunt fete. Unui baiat ii vine mai greu sa aleaga,el trebuie sa puna in balanta anumite elemente, daca cea "uratica" sa zicem este si o fire foarte rea la suflet? iar cea care arata bine, e buna si la corp si la suflet dar asculta manele? atunci catre cine inclina balanta.Raportat la ceea ce ai zis u,cu siguranta eu as alege pe cea cu care ai ce vorbi,pentru ca cele care arata bine sunt taraturi de obicei, sa nu se supere nimeni pentru limbajul folosit.O amica de-a mea a spus candva o vorba mare ceva de genul "in raport cu Universul nu exista oameni frumosi sau urati, exista doar oameni".
Cu manelista, o iau direct la subiect, daca vrea o aventura bine daca nu adio. Nu e deloc greu merita incercat.
Pff.
Eu nu inteleg de ce va trebuie ca prietena sa fie bine "dotata".
Daca e de treaba, si daca si tie ti se pare Ok, nu mai alege dupa marimi.
Pana la urma, cu ce te`ar ajuta sanii si fundul ei?
Clar mai bine ar fi sa o alegi pe cea cu care ai ce vorbi! Dc? Pt ca cea de care zici ca e manelista si are forme nu cred ca ar sta ea doar cu un baiat! Iti garantez ca o sa le permita si altora sa ii atinga,, formele,,! Si in plus cea fara forme are tot timpul din lume sa se dezvolte!
Fara sa stau pe ganduri as alege fata care nu asculta manele si cu, care am ce sa vorbesc, chiar daca nu arata la fel de bine cum arata cealalalta. mai importanta e frumusetea ei interioara
DMAlexa întreabă: