Depindee. In primul rad de varsta, in primul rad de conditiile in care te-au crescut. De exemplu, daca parintii tai te-au batut, te-au neglizat, te-au dat la orfelinat, nu te-au hranit sau asa ceva, mi se pare normal sa alegi persoana iubita, daca parintii tai sunt in general intelegatori, buni si asa mai departe iar ei nu sunt de acord cu baiatul/fata respectiva, atunci e o problema. Ei probabil au un motiv si deoarece este un lucru pe care ei il considera bun pentru tine, familia este partea unde trebuie sa te duci. Dar oricum, familia, asta in cazul in care esti major, trebuie sa iti dea sfaturi nu ordine, la fel si in cazul iubitului/ei, dar oricum, o sa vina iubitul/a care sa nu te puna sa alegi, iar familia va aceepta acea persoana daca ea demonstreaza ca e demna de tine, si daca te iubeste, o sa demonstreze.
Succes!
Nu iti pot raspunde, majoritatea au dat raspunsul acum direct. Dar sunt convins ca atunci cand ar trebui sa aleaga, raspunsul ar fi total diferit. Dar depinde de fiecare persoana in parte. Sunt multi care nu ar vrea sa aiba parinti pe care i au acum, betivi, violenti si asa mai departe.
Deci evit sa dau un raspuns.
Familia
Iubirea este trecatoare, chiar daca ti.a promis el/ea luna de pe cer, toate astea vor trece la un moment dat, in schimb familia va fi mereu alaturi de tine.
Chiar daca iubesti persoana de langa tine, cel mai corect ar fi sa alegi familia... :X! Parerea mea.
Acum, depinde de sufletul tau.
Bineinteles, familia, chiar daca iubesti persoana de langa tine mai mult ca pe tine insuti, la un moment dat o sa te dezamageasca si tot familia o sa te consoleze si o sa-ti fie alaturi... sper ca te-am ajutat
loveanddreams întreabă:
ραтяίcία întreabă:
Kajun întreabă: