Hmmm...sunt foarte multe dorinte, dar ma axez pe cele mai importante. In primul rand imi doresc sa ma descurs si sa am succes in cariera pe care mi-o doresc si in planurile pe care le am, iar pe plan spiritual sa fiu la fel de iubita cum am fost pana acum de iubitul si familia mea.
Bună.
O dorință spirituală, să mai stai la masă cu părinții mei care nu-i mai am.
Pa, pa.
Buna!
Sa incep sa-L cunosc pe Dumnezeu mai mult, sa am sanatate si liniste sufleteasca.
Pentru mine, pot sa am nu stiu ce, daca nu am sanatate si liniste sufleteasca, parca nu exist, nimic nu mai conteaza, nici bani, nici nimic.
Sa stiu ca nu mai am ce pune pe masa de maine, numai sa fiu sanatoasa, atat!
Te pup si Sarbatori fericite!
Cu toata modestia...am tot ce imi doresc...si ca lucru material si ca lucru spiritual.Sunt implinita din toate punctele de vedere.
Sănătate pentru toți membrii familiei și fericire apoi o portocală!
Baftă!
Snatate pentru toti si sper ca toata lumea de pe glob serbeaza Craciunul si Revelionul cum ar trebui sa il serbeze orice familie si mi-as dori telefon nou.
In primul rand as vrea sanatate pentru toti membrii familiei, in al doilea rand as vrea un acoperis deasupra capului pentru toti oamenii carora viata nu le-a oferit la fel de multe ca mie. Dar in special sanatate, daca ai sanatate faci si bani, cu banii nu poti cumpara sananatea.
Un Nikon d3100 sau d3200 si un catelus si vreau ca persoana la care tin sa tina la mine la fel de mult.
Un lucru material as vrea o camera foto, si unul sipritual, sa fiu sanatoasa, asta e cel mai important!
yinyang întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: