| Xonia a întrebat:

Daca ar fi sa moara toti(sau sa dispara)si tu sa ramai singurul supravietuitor ti-ai traii viata sau ai incerca sa te omori?(daca nu cu cine ai prefera sa ramai viu-o singura persoana)
fundita la cel mai interesant raspuns

12 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Nu pot sa-mi imaginez asa un scenariu! Am vazut un film cu asa ceva(o bomba a distrus viata de pe Terra si a ramas doar o un singur supravietuitor). Si acum am fiori cand imi amintesc cat a fost de sinistru! Nu as putea ramane singura! Nu as mai avea nici rost sa raman in viata. Omul nu este construit genetic sa traiasca singur!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

As ramane singurul in goana nebuna pentru fundite, atingandu-mi marele scop al vietii mele: sa am multe fundite.

| Razvan a răspuns:

N-as vedea nimic rau in astahee hee
As hoinari cat mai mult prin cat mai multe locuri.Nu mi-as alege o persoana, mai de folos ar fi un caine un Haskithinking

| Vizitiul a răspuns:

Peremptoriu, da! "Nu mi-am dat viata, prin urmare, nu am dreptul sa mi-o iau!" Daca ar fi sa aleg o persoana as alege-o pe mama, imi iubesc familia, dar totusi cand vine vorba de mama am o slabiciune.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Auzi, hai sa vedem intai ca se intampla asa ceva si pe urma vad eu ce fac, ce zici de asta?laughing Toata planeta doar pentru mine?

| baru a răspuns:

Interesanta intrebare dar in acele momente sincer nu stiu daca ti-ar m-ai arde cu cine vei ramane sau cu cine nu Dar daca ar fi sa aleg inainnte te-as alege pe tine pentru ca te-ai gandit primul sau prima Viatta de luat nu mi-as lua-o dabia am scapat au murit toti si eeu sa-mi iiau viata / Nu nici vorba Viata este frumoasa si trebuie traita la intensitatte maxima Dar mai cre ca cu tine as trai fericit si multi ani de aici an colo Pa Pa Pa

| User a răspuns:

Cu Bamboochula:X

| Barajag a răspuns:

Nu m-as simti in largul meu, dat fiind ca multi dintre noi stiu cum este sa fi singur si sa nu ai pe nimeni langa tine.Nu as vedea de ce sa ma omor.Pentru ce, sa fie pustiu peste tot fara urma de viata?big grinAsa ca, tot mai bine este sa fiu cu ursul meuhee hee

| RainDrop a răspuns:

Un om are scopul lui, fiecare are rolul lui in traiul omenesc, deci, ce sa faci sa ramai singur pe lume? Fara vanzatori de mancare, fara cei de la TPU, fara copii, fara prieteni...

| Visatoarea a răspuns:

Deci as prefera sa fiu singurul supravietuitor.as vizita diverse locuri pe care nu le-am vazut, as merge cu trenul, cu avionul(chit ca nu stiu sa pilotez)...as jefui toate bancile pentru ca oricum nu ma aresteaza nimeni laughing...si daca m-as plictisi pana la urma.as da o raita pana la clinica de inseminare artificiala laughing si surpriza! nu voi mai fi singura! o sa am un bebe.

cam atat!

| medex3 a răspuns:

Hmm.Asa incerca sa vad cum e sa fi singura toata viata.As merge prin magazine, m-as duce la film, orice. Dar as contientiza ca viata singura este o acadea fara dulceata si as alege sa imi petrec viata cu o persoana draga. Dar mai bine as vrea sa vina toata lumea inapooi si sa fim din nou o natiune laughing)

| stelianr a răspuns:

1. As lupta pentru supravietuire.2.Cu o "buburuza".