| eu_4161 a întrebat:

Daca ar fi sa va transformati intr-un animal, care l-ati alege si cum v-ati purta? Dar daca va puteti transforma intr-o vedeta, pe cine ati alege?

Răspuns Câştigător
| Elly4all a răspuns:

1.Intr'o pantera neagra
2. prefer sa fiu eu insami. daca eram baiat alegeam Robert Pattinson:X... ce sa'i faciii.:-

14 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Animal: Vultur sau Lup sa zbor, respectiv sa traisc in padure.
In vedeta... Pai prefer sa devin eu o vedeta. Iar ca sa raspund si la intrebare, cred ca mi-ar place sa fiu Dan Diaconescu laughing

| Silvia a răspuns:

Animal.thinking cred ca as fii o veveritabig grinbig grin si m`as purta ca o doamnasmug laughing
Si vedeta... Mircea Badea fratesmug sa ii fac de rahat pe toti politicienii si deshapatii de pe tvbig grin
Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul.laughing

kratos
| kratos a răspuns:

Animal:Ghepard ca sa alerg toata ziua.
Vedetatongueot sa aleg vedete care au murit? Daca da Freddie Mercury ca sa traiesc viata intens.
Si din vedetele din ziua de astazi as alege Bill Gates ca sa fac ce vreau si cand vreau.

| asya a răspuns:

Animal:unul feroce si anume NIKITA;
Vedeta:Naomi... e vedeta nu?
P. Stonguee iubitul meu l-as transforma in Fernando de la Caransebes:X

| Swabia a răspuns:

As vrea sa ma metarmofozez in ceea ce vei vedea pe linck`ul acesta http://www.ecomagazin.ro/......erian.jpg.

| Criiss16 a răspuns:

Animal-vultur, sa pot zbura :X

Vedeta-Nikita, daca i se poate spune vedeta, sau Pamela.rolling on the floorrolling on the floor

| www a răspuns:

Intr-un cal.
Bob Marley.

| www a răspuns:

Bob Marley nu iti spune chiaar nimiclaughing?

| Mixed a răspuns:

Animal: leopard...
si vedeta ...Manuela Arcuri...happy

Răspuns utilizator avertizat
| eu_4161 explică:

Kratos-da poti...
www-si vedeta?

| eu_4161 explică:

Scz g3orgiana... Vreiam sa pun inteligent nu stupid

| . a răspuns:

Vedet' sunt deja, asa a nu-mi fac probleme, iar animal, daca ma uit mai bine la mine, nu mai am nevoie sa ma transform in nimic ca sunt deja animal. laughing

| ilovebillkaulitz :* ex adryanna a răspuns:

1. tigru
2. Avril Lavigne