| debbieCrain a întrebat:

Daca ar fi sfarsitul lumi(Doamne fereste) care ar fi ultimul lucru care l-ati face?

12 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Cred că aș vrea să fac, dragoste cu tine, spre a murii amândoi fericiți, unul în brațele altuia. // Oricum nu cred, în prostii de astea, cu Sfârșitul Lumii.

| Karinakari99 a răspuns:

Buna.
Mi-as petrece ultimele clipe (zile) distrandu-ma.As uita de toate problemele si m-as distra ca doar vine sfarsitul lumii, nu?
Bye!

| Alex_7297 a răspuns:

Am văzut întrebarea asta de 12344733 ori. Aş face ce fac şi acum, aş trăi totu' la max!happy

| ZeDe a răspuns:

Sex

| Homye18 a răspuns:

Eu unul as jefui o banca, m-as duce in prima reprezentanta auto mi-as lua cea mai tare masina, mi-as cumpara cele mai tari ceasuri/lanturi/bratari, as face sex neprotejat (ca ce mama dracu daca tot mor), m-as droga cu toate drogurile posibile si imposibile apoi m-as duce intr-un bar si as bea cu toti cei de acolo pana la sfarsitul lumii. (daca tot e sa mor macar o zi din viata mea sa vad cum e sa traiesc pe picior mare). Dar daca se amana sfarsitul lumii am dat de dracu laughing

| CookieșiParty a răspuns:

As face bine, ca sa ajung 100% in Rai!

| razvan1305 a răspuns:

As petrece ultimele clipe cu cei dragi

| SkittlesS a răspuns:

Ultimele!
as sta cu baiatul de care imi place si as sta cu familia happy
si da Doamne Fereste!

| 96Madalina a răspuns:

Sincer nu m-am gandit dar cred ca eu cu o zi inainte as avea o zii de vis si de neuitat...si m-as duce in toate locurile in care nu m-am dus pana acum! Dar tu?

| wimpyannya a răspuns:

As sta cu familia mea...

| AstaMicaTeIubesteMoolt a răspuns:

As sta cu persoanele dragi si as traii din plin...chiar ca DOAMNE FERESTE

| Ioana27 a răspuns:

Mas duce la persoana pe care o plac si las sarutawinking