Cred că aș vrea să fac, dragoste cu tine, spre a murii amândoi fericiți, unul în brațele altuia. // Oricum nu cred, în prostii de astea, cu Sfârșitul Lumii.
Buna.
Mi-as petrece ultimele clipe (zile) distrandu-ma.As uita de toate problemele si m-as distra ca doar vine sfarsitul lumii, nu?
Bye!
Am văzut întrebarea asta de 12344733 ori. Aş face ce fac şi acum, aş trăi totu' la max!
Eu unul as jefui o banca, m-as duce in prima reprezentanta auto mi-as lua cea mai tare masina, mi-as cumpara cele mai tari ceasuri/lanturi/bratari, as face sex neprotejat (ca ce mama dracu daca tot mor), m-as droga cu toate drogurile posibile si imposibile apoi m-as duce intr-un bar si as bea cu toti cei de acolo pana la sfarsitul lumii. (daca tot e sa mor macar o zi din viata mea sa vad cum e sa traiesc pe picior mare). Dar daca se amana sfarsitul lumii am dat de dracu
Ultimele!
as sta cu baiatul de care imi place si as sta cu familia
si da Doamne Fereste!
Sincer nu m-am gandit dar cred ca eu cu o zi inainte as avea o zii de vis si de neuitat...si m-as duce in toate locurile in care nu m-am dus pana acum! Dar tu?
As sta cu persoanele dragi si as traii din plin...chiar ca DOAMNE FERESTE
Diana240796 întreabă:
Pricope_Marius_1997 întreabă:
perla întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: