Zero! E ok?! Nu mai umple site-ul cu tampenii! Altii au probleme mai serioase!
Intrebarea asta mi-a pus-o bunicul cand eram clasa a 2-a sau a 3-a.De pe atunci stiam ca raspunsul e zero
Daca e de doua ori mai cald inseamna 2 grade? daca era de 5 ori mai cald era 5 grade? O data e egala cu un grad? Altfel as intelege si maine va fi ca si astazi. Ai mari probleme marverde, o sa te ingalbenesti de la asa temperatura. 0 grade
E veche!
Gradele sunt o unitate de masura.senzatia de frig tine de perceptia personala a mediului.
Matematic vorbind. cred ca toata lumea stie ca X*0=0!
Alessa, deci daca azi sunt 0 grade si maine e de doua ori mai cald, maine vor fi -8, 889 grade celsius? :-o fantastic
Pupimik. eh nu stiai bine. daca raspunsul e 0, inseamna ca e aceeasi temperatura ca ieri. si am specificat ca e 'de doua ori' mai cald deci nu poate fi tot 0
Se ia in considerare ziua de ieri. daca ieri au fost -5 grade azi sunt zero, maine vor fi +5.
Antonia.praf sa mor eu. 0c = 32f
32f x 2 = 64f
(64f - 32):1, 8 =
32f:1,8 = 320 : 18
17, 7778
Atat scara Celsius cat si celelalte sunt doar niste conventii. Temperatura unui sistem este data de agitatia moleculara, de entropia sistemului. Daca moleculele se bat cap in cap mai tare, temperatura creste. Doar prin conventie noi am decis ca pentru o anumita valoare a entropiei, temperatura se noteaza cu 0 Celsius. Nenea Fahrenheit a zis ca la aceeasi valoare a entropiei, muschiul lui vrea ca scala sa inceapa de la 32. Deci dublul valorii entropiei de azi reprezinta dublul temperaturii de azi, iar rezultatul se converteste in ce grade ai chef. Hâc... parerea mea...
anonim_4396 întreabă: