Daca pana si roxy manelista pune intrebari de astea, atunci eu ma duc in padure. Harciog, te astept ca ghid.
In nimic, multi spun asa.Pana nu vad nu cred.inseamna ca nu cred nici in Stefan cel mare, Victor babes.T.viua,C-tin Brancusi...
aaa si se cred veri cu maimutele
imi pare rau pentru ei
Domnul sa-i lumineze
BUBU LINA imi pare rau pentru tine ce specie de planta esti?
Ai cam deviat cu Stefan cel Mare; da rau de tot.Si hai sa-ti zic de ce exista dovezi; dar sa spunem ca inteleg, plantele nu ai ochi din pacate sa vada prea multe adevaruri si realitati asa ca maimutele de atei:-s. Exista nenumarate dovezi in toata lumea, si de razboaie, si de domnitori, si de unirea din 1848.Sau tu de astea n-ai aflat? Sau nu crezi in eleDe ce crezi in istorie si crezi in dumnezeu? O dai in pacat sa stii
Kinder, probabil nu ai mai mult de 10 ani. dumneZEU ce e? scons? e un zeu copilu'
Si roxy, ateii nu cred in divinitati.Se bazeaza pe propria lor putere; nu stau in fiecare seara sa se roge la dumnezeu sa le dea o felie de paine, ci merg sa munceasca
Flav numele ala si l-a pus cineva la avut cu poza mea urasc manelele ingelege naibi si tu.
In nimic, sunt nepasatori, dar ii rostesc numele lui dumnezeu la nevoie, sunt smecheri...