| Loly a întrebat:

Daca ati avea de ales doua vedete, una de la noi din tara si una din strainatate ca sa petreceti o zi intreaga cu ele pe cine ati alege si ce ati impreuna? Fundita pentru cel mai frumos raspuns.winking [

8 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Pai thinking
Cred ca as alege o vedeta din tara,sincera sa fiu,pentru ca nu as avea probleme in ceea ce priveste limba[ laughing ] si as intreba`o cum este, in realitate, lumea mondena si altele.

| KingJulien a răspuns:

Din tara as alege-o pe Andra-pentru ca e frumosa,talentata, si nu e o pitipoanca care sa planga cand i se rupe o unghie
Din strainatate (nu-ti face griji, nu-l aeg pe JB)ci o aleg pe Johny Depp-pentru ca e cel mai bun actor big grinfunda?

| NeWebMaster a răspuns:

Din tara... nu ma pot hoatara... dar Guess Who, Alexandra Stan sau Arssura
Din strainatate... Eminem

| mafioata_7621 a răspuns:

Din tara Paula Seling sau Andra,deoarece sunt vedete care nu se dau in spectacol si isi prezinta viata personala in direct.Iar din strainatate,as alege-o pe Kate Perry,deoarece imi place stilul ei vestimentar.Ce as face? Pai as merge la un film,sau la cumparaturi, sa imi arate ce este bine sa port si ce nu, din privinta lor.

| TeChişÎnFreză a răspuns:

Doua vedete? thinking Hmm.
Din tara n-as alege pe nimeni, iar de argumentat n-are rost.
Din afara l-as alege pe Johnny Depp deoarece e un barbat finut, elegant, cu simtul umorului foarte dezvoltat si nu puteti nega faptul ca Johnny Depp nu e sexy! :].
Doar n-a castigat degeaba titlul de The Sexiest Man Alive 2 ani la rand;;].

| alinutz_2893 a răspuns:

De la noi andreea balan si puya.si din aslta tara pitbull si enrique iglais

| LittleMinnie a răspuns:

De la noi din tara as alege Smiley pentru ca imi place foarte mult de el la categoria de muzica si din alta tara vedetele de la Hollywood care sunt tineri pentru ca sunt foarte draguti.

| Cayla a răspuns:

Din Ro. as alege foarte multe. dar is special as alege`o pe Andra. Pt ca o ador in tot ceea ce face si cum vorbeste. Este o fata sufletista. love struck Iar de la Hollywood [ trebuie sa fiu sincera ] stiind ca trebuie sa vb engleza [ care nu o prea stiu ] nu aleg pe nimeni dar imi place foarte mult de Kate love struck [ este si ea o vedeta ] oh go on [adica pentru mine este o vedeta si o splendoare, am invatat multe lucruri de la ea. Nu conteaza banii si faima, daca ai acasa o familie care te asteapta, asta conteaza, dar daca nu ai. sad te simti trist/trista si singur/singura. ] Asta este adevarul :*