| TrollingFace a întrebat:

Daca ati avea telefonul in mana si v-ati duce la baie si ati face treaba mare si v-ar cadea telefonul acolo unde e mult caca si ati trage apa ati baga mana sa il scoateti sau l-ati lasa sa se duca?

16 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

La asa gramatica,asa intrebare! V-ar, l-ati!
Brr, ce imaginatie scarboasa ai!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Elianna):

Nu toti oamenii scriu perfect draga, te-a deranjat ca a gresit doua cuvinte? Esti aici pentru a ajuta sau a ridiculiza? Si care este faza cu imaginatia? Crezi ca a intrebat asta din plictiseala? Nu asa se face... aveam pretentii de la un expert TPU

| Elianna a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda,ca de obicei,dai in unul tipa doi! Te simti si tu cu musca pe caciula? Prin observatia mea referitor la gramatica eu consider ca l-am ajutat mai mult ca tine,care-i canti in struna, DRAGA! Si... spune-mi tu cum se face? Lumineaza-ma! El a pus o astfel de intrebare stanjenitoare (ca sa ma exprim elegant) pentru ca a vrut sa socheze, sa vada cine este in stare sa faca asa ceva ce ai explicat tu (chh!)...

Elianna
| Elianna a răspuns:

Hai ca m-ai facut si sa rad cu lacrimi!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Acel "draga" a fost spus ca si cand ne-am fi tras de sirete amandoi! Si nu este asa. Si in legatura cu cei semianalfabeti, se lupta TPU-ul cu toate mijloacele sa curete situl se agramalitati si noi,moderatorii la fel. S-a facut chiar si un robot care sa corecteze acele greseli,dar vad ca ii mai scapa si lui! Dar nu am inteles de ce sari tu in sus,esti cumva avocatul lui @ProTpu?
Tu vrei sa se inventeze o categorie in care userii sa fie lasati sa bata campii si sa scrie cu picioarele? Sa nu-i critice nimeni si sa le raspunda lumea,pierzand din timpul lor, la toate ineptiile? Gresit! Visezi! Tocmai am inceput,toti userii seriosi de pe TPU, impreuna cu administratia, sa luptam cu agramatii si cu cei care cer rezolvarea unor teme! Razboi total.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Ce fac eu cu timpul meu ma priveste direct si personal.Tu vezi-ti de treaba ta si invata carte,ca habar n-ai nici tu de gramatica.S-ar? Este verb fiinto, verbul a sari, in veci nu se desparte...etc...Vrei sa ajungi si tu ca bunicul tau? El avea o scuza,atunci erau alte vremuri,oameni nu puteau invata carte chiar daca voiau. Sa nu-mi spui ca tu nu ai posibilitati de mers la scoala, dar ai calculator! Stii ce? Este un proverb care ti-se potriveste ca o manusa:"Daca taceai, filozof ramaneai."

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Pfff pai daca ar fi un stift de telefon...mi-ar parea rau daca s-ar infunda wc-ul cu el.
Daca ar fi vreun Iphone, HTc sau cevaa scum...as fi in stare sa ma bag cu totul pentru al scoate rolling on the floor

| ΔH a răspuns:

Nu ai cum sa fi asa de prost incat sa tragi apa dupa ce-ti cade telefonul acolo. Si da, mai ales ca telefonul meu e rezistent la apa si intemperii (il spal sub jetul de apa. happy )

| GiveMeYourPussy a răspuns (pentru ΔH):

Banuiesc ca u ai un Nokia 2600 laughing)

| evostyle7 a răspuns (pentru ΔH):

Motorola Defy?

| giorgyana99 a răspuns:

Daca e din ala scump si fain de ultima generatie as baga mana da daca nu nu pentru ca ork a intrat apa in el asa ca...

| Gabriel892 a răspuns:

Pune ceva protector pe mana, sau cu o paleta ceva, nu conteaza cat costa telefonul 100ron-1000ron simul tot trebuie salvat, dupa care scoti imediat bateria si ai grija sa nu se atinga contactele ei, il clatesti bine il usuci dupa care il dezmembrezi tot si iei fiecare piesa in parte si o cureti bine cu spirt sau izopropilic ma rog ce ai la indemana.Bafta(multa)

| AnneBre a răspuns:

Lollaughing mie mi s-a intamplat intr-o excursie cu scoalarolling on the floor Numai ca nu am bagat mana, dar nici nu am reusit sa il recapathee hee

| GiveMeYourPussy a răspuns:

Intr-un fel as baga si eu mana dupa un iphone sau cv de genu.dar cam fara rost ca la tel estea noi cum se uda cum se strica deci te risti deageaba laughing)

| Hasss a răspuns:

Daca ar fi telefon de 200 de mi l-as lasa dar daca ar fi un telefon scump de vreo 5 milioane +++ nu l-as lasa as baga mana dupa ellaughing

| anooka a răspuns:

As pune o manusa medicinala si mi-as lua telefonul. Ar fi culmea sa-ti fie atat de scarba de ceva ce, cu cateva secunde inainte, se afla in tine, incat sa renunti la telefon (presupunand ca telefonul respectiv este bunicel).