| CryMy1 a întrebat:

Daca ati face un blog/site/etc. Despre ce ar fi? Ce tema?

Răspuns Câştigător
| xClementine a răspuns:

Pai in primul rand, n-ar fi recomandata neaparat o singura tema, ai putea sa diversifici dupa parerea mea, ceva ce ar putea interesa pe toata lumea, dar nu moda, frizuri, unghii si alte rahaturi de genu'! Poti aborda subiecte sa zicem cunoscute in randul tinerilor, cat si al adultilor, nu stiu, spre exemplu internetul si cum iti influenteaza el viata atat tie cat si celorlalti, pui si o gluma, 2, sa se guste toata chestia. Pe de alta parte fiecare dintre noi vrea ca blogul sau sa surprinda, sa placa, sa fie citit, sa fie altfel. Si pentru asta subiectele abordate trebuie sa fie cat mai originale, mai inedite, mai putin abordate si dezbatute. Poti stabili o zi in care povestesti cam tot ce ti s-a intamplat pe parcursul intregii saptamani, evident, chestii amuzante, sa nu plictisesti lumea. happy Si de la micuta aia intamplare, generalizalizezi putin un aspect si, iata-ti post-ul! De altfel, poti recomanda/povesti/interpreta anumite carti, filme, sunt atat de multe teme. Cam astea ar fi cateva din alea pe care le-as aborda eu pentru un blog personal, daca vrei sa-l dedici unei anumite ramuri, atunci te axezi doar pe aia, doar c-ar fi mai greu de intretinut atat blogul cat si cititorii, trebuie sa revii mereu cu informatii proaspete, deci, nu ti-as recomanda. happy

11 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Viata si comportamentul adolescentilor.

suntserios
| suntserios a răspuns:

IT

| alexs99 a răspuns:

Un blog/site creat de mine probabil ar avea o tema sportiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Despre prostia oamenilor din ziua de azi. Cred că aş scrie mai mult de 100 de articole într-o săptămână, având în vedere cazurile evidente de prostie gravă peste care dau în fiecare zi.

| NesquikDuoSpecial a răspuns:

Make-up si outfit-uri. F?

| weareinfinite a răspuns:

Pur si simplu despre gandurile si sentimentele mele din fiecare zi in legătura cu anumite teme. Nimic concret.

| dodolino44 a răspuns:

Despre muzica. Cel putin asta este parerea mea!

| VladD13 a răspuns:

Eu chiar vreau sa fac un site...cu tema IT, gaming, componente Pc, stiri..totbig grin

| VladD13 a răspuns:

IT

| GrooveGSE a răspuns:

Despre pescuit... happy asta ma pasioneaza mult tongue

| elizagabriela a răspuns:

As face un blog despre suleyman magnificul!