Un costum de zi cu zi, un prenlungitor pana acasa si laptopul cu toate accesoriile.
O barca ca sa pot scapa de pe insula, un laptop ca sa nu ma plictisesc si un telefon mobil ca sa sun la 112. Funda? Plssss!
O barca de viteza, un tun si 5 tone de artificii in caz ca se strica barca si trebuie sa atrag atentie.
O perie [ ca sa pot sa ma imi mentin parul ] .
Un telefon.
Si. notebook.ul
. Pare ciudat dar asta as face eu .
Te pup
Stiu eeeu! intrebarea asta ne-a pus-o profa de religie. raspunsul castigator era Biblia in 3 exemplare. Una pentru mancat, una pentru dat in cap si una pentru citit.
O bricheta ( sa fac focul ), o undita de pescuit ( sa pescuiesc ) si un ghid de supravietuire pe o insula pustie
In primul rind mi-as lua un vapor, macar si din rizina a, al doilea lucru ar fi o poza cu familia si ultimul lucru cred ca ar fi o iconita sau vreo rochie (sa am de schimb) cam asa.
Funda?
In primul rand as lua o busola,apoi...o nava sau o barca si nu in ultimul rand...o coarda f groasa, sper ca ti'am fost de ajutor, funda?
Telefonu nu l-as lua ca il iei degeaba. nu aveti semnal pe insula ba idiotilor ...
Mi-as lua prietenii cu mine.( aleg 3 dintre ei )
1.Mi-as lua prietena cea mai buna.
2. Aparatul de fotografi.
3.Si un iaht cu vreo doi baieti draguti care sa ne serveasca!
O busola, o maceta si o duzina de chibrituri ...si o femeie (dar ea nu intra in categoria obiecte)
1.Un prieten
2.O canapea
3.Un televizor urias >evident avem si curent pe insula aia pustie, nu?
anonim_4396 întreabă:
Aştept întreabă: