Asi vrea sa merg in Chile sa vad munti Anzi, china sa cunosc cultura loc si alte locuri mai dezvoltate decat tara noatra nu prea multe cai criza
Oh, pai as vizita o multime de locuri, as lua la pas fiecare tara. Imi doresc enorm sa vad America de Sud pentru ca mi se pare de-a dreptul impresionanta (si nu ma las pana nu vizitez macar Argentina sau Brazilia!), apoi Asia (imi doresc sa ajung in Tibet, am auzit o multime de lucruri uimitoare despre poporul tibetan, in Japonia sa vad geishe , in China nu vreau pentru ca este supra poluata si aglomerata ), in America am fost, dar m-as intoarce negresit daca mi s-ar oferi ocazia, in Madagascar as mai merge, in Africa de Sud, in savana...la Polul Nord, sa petrec o zi intreaga pe un lac inghetat si peste tot, in jurul meu sa fie doar zapada... ceva de vis!
Buna!`
As vrea sa merg in : Marea Britanie, Hawaii, Insulele Caraibe, Polonia ( la muzeele si lagarele de concentrare din cel de-al doilea razboi mondial ), S. U. A. ( Florida si etc. ), Franta, Italia ( Venetia si Roma ), Egipt, Israel, Brazilia, Cuba, Canada si multe altele...
Iti dai seama ca tuturor ne-ar place sa calatorim oriunde vrem, dar asta nu tine nu numai de dorinta, ci si de ambitie.
Bye!`:*
Eu in New York, Londra si in Barcelona pentru a vedea catedrala Sagrada Familia :x ( http://www.crestinortodox.ro/......67520.html )
Si cred ca si in Las Vegas :x (dar cu multi bani in buzunar :)) )
Mie mi-ar placea sa vizitez Marea Britanie, Belgia, Canada, Australia, Japonia...
Aj vrea sa ma mut cu totu' in Jamaica, Sa am o vila mare cu piscina, in spatele vilei sa am o sera de "iarba"... sa am vreo 4-5 neveste, un Lamborghini Reventon si toata ziua sa ma plimb si sa fumez "iarba" . Pai da nu?
Pai...in primul rand mi-ar placea sa vad Belgia si apoi America de sud~Alte dorinte nu prea am :X
Eu as merge mai intii de toate in IBIZA e super acolo, plaja, cluburile de noapte, apoi as calatori pe rind sa vad toate cele 7 minuni ale lumii(cele vechi si noi)
WhiteDeath întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RoooneyThePuf întreabă:
oanaamaria întreabă:
Yurisa întreabă: