| iPetraAnime a întrebat:

Daca ati putea fi o tara, ce tara ati alege?
De ce?
cel mai bun argument primeste funda

Răspuns Câştigător
| Loly a răspuns:

Eu nu as alege nici o alta tara straina.As ramane cu Romania. Avem o tara extraordinar de frumoasa si speciala doar ca noi nu ne dam seama de asta si nu stim sa o pretuim.Multe tari importante nu au frumusetea care o avem la noi in tara.Multi oameni cand se duc in strainatate se rusineaza cu faptul ca sunt romani dar daca romanii s-ar schimba putin si si-ar pretui tara ar fi cu totul altceva.Eu una sunt mandra ca sunt romanca deoarece dupa parerea mea Romania este o tara speciala,frumoasa, care merita cinstita oricum ar fi ea deoarece este tara noastra, locul unde ne-am nascut.

14 răspunsuri:
| xAndraax a răspuns:

Germania- pentru ca este o tara curata, bine pusa la punct, reguli acceptabile, preturile sunt mult mai ok ca aici, oamenii sunt respectati si se respecta. si au iesit de mult din criza pentru ca stiu sa persevereze. big grin

Răspuns utilizator avertizat
| xt9000 a răspuns:

As fi germania.este asemenea unui mercedes.bine construit, rapid si rezistent

| carminaburana43 a răspuns:

As alege Italia pentru ca sunt o romantica si pentru ca Italia are strazi incarcate de romantism si respira la fiecare colt de strada istorie pura si pentru ca de cind ma stiu mereu mi-au placut toate produsele italiene si inghetata italiana si tot ceea ce reprezinta arta si cultura italiana.

| Carlamonicaanghele a răspuns:

Daca as fi o tara as vrea sa fiu orice alta tara,dar nu Romaia.
pentru ca tara in care traim e plina de rromi, de ti-e frica sa iesi pe strada, pentru ca fix cand e criza preturile se ridica astfel incat esti nevoit sa parasesti tara asta de *** si sa pleci in lumea larga si inca ceva: tara noastra e condusa numai si numai de hoti care vor numai bani si de tara nu se ocupa nimeni.si-au batut joc de Romania animalele astea. daca ar fi i-as impusca pe toti din marele **** de parlament

| MrSpooky a răspuns:

America
dc?
acolo m-am nascut

| Cristianne a răspuns:

Franta-aici stau...a inceput sa imi placa.Monumentele,stilul de viata, scoala.Si beretele=p~laughingImi place,aer curat,copaci, verdeata.

Germania--nu stiu prea multe, dar am "tara" in sange ca sa zic asa.Adica,50%,am sange germanlaughingAm auzit ca e frumos, si chiar e.Imi place,dar limba e grea.
Imi plac multe tari, si as vrea sa fiu una dintre ele, dar astea doua le ador:X

| Moiseicip a răspuns:

Germania as alege, deoarece ei sunt mult mai ordonati ca noi si stiu sa aprecieze munca omului de rand, chiar de asta sunt mult mai dezvoltati decat romanii.

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Spania deoarece este curat, au si acolo mare, limba romana seamana extrem de mult cu spaniola, oamenii sunt foarte de treaba si am si rude acolo :X

| XDarkAngel a răspuns:

As vrea sa fiu Hawaii, pentru ca e calda, are o cultura interesanta, e o insula, are un relief frumos, sporturi interesante, e renumita in intreaga lume si are plaje frumoase happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca as vrea sa fiu Germania deoarece mi s-a spus ca acolo este multtt mai bine decat in Romania
ma refer la toate nenorocirile care se petrec la noi si multe alte motive happy
funda?

| Alexyrs a răspuns:

As crea eu o tara.Nu conteaza ce nume ar avea.Argumente ar fi:1Nu consider ca acum exista o tara cu adevarata buna pentru TOTI cetatenii ei2Imi place sa creez, daca as putea sa creez o tara, apoi as si evoluao. Oricum nu o sa se intample asta dar mi se pare cul sa ai imaginatiebig grin.

| Naiky3Run4 a răspuns:

Pai eu sincer as alege Japonia.De ce?
- Pentru-ca acolo tara este foarte dezvoltata, populatia din Tokyo ajune la 30 mil :O, Si la scoala la ei se scrie pe laptop si nu pe caiet, fiecare elev a primit un laptop, Doar pentru asta as alege tara asta, e fff dezvoltata, are tehnologie de ultima ora!
Sper ca ti-am fost de folos!

| AlexaBio1234 a răspuns:

Eu as vrea sa fiu Mexic.E o tara super si se fac niste filme misto acolo cum ar fi"Rebelde","Iubire cu chip rebel".