Romania. Pentru ca am multi prieteni aici, majoritatea rudelor, cunosc limba, am o casa, un job, un rost in viata, intr-un cuvant aici ma simt acasa si sunt genul care greu isi schimba si locuinta, dar de unde localitatea, judetul sau tara... In multe alte tari as merge, dar numai in vizita.
Vad ca unii si-ar dori sa locuiasca prin alte tari din UE, nelamurirea mea ar fi ce ii opreste? Am inteles ca in SUA sau Canada ai nevoie de viza, dar pentru Anglia, Belgia, Olanda, Italia, Spania nu iti trebuie nici macar pasaport. Si mie mi-e greata de cum merg multe lucruri in tara asta, dar asta ma face sa imi doresc sa plece cei vinovati, nicidecum sa plec eu.
Planeta GTHRH, tara Atrieu, orasul Invictiam.
Nu intreba, nu stiu traseul.
As alege tot Romania pentru ca este tara mea natala si nu m-as desparti de ea
America, Las Vegas.
Sunt multe mistere in acel oras, multe parcuri de distractii, chestii din astea, uite-te pe net "Las Vegas".
As calatori in toate tarile. si voi locui in tara in care mi-a placut cel mai mult
Coreea,Japonia sau China...Ori Indonezia.De ce? Pentru că în America ajung toţi proştii.
America! Deoarece este foarte dezvoltata economic, traiul de viata este altfel, oamenii sunt diferiti, conducerea tarii este facuta ca la carte..sunt mult de spus in comparatie cu tara noastra!
As alege Dubai deoarece este o tara foarte spectaculoasa si foarte bogata, cu peisaje minunate, de nedescris, care se imbina cu impresionantele orase!
Anitta97 întreabă:
raluca0306 întreabă: