| forever4u a întrebat:

Daca ati putea sa schimbati ceva la voi, ce ati schimba?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| mihaelaScumpaA a răspuns:

Asi schimba totul! mi-as dori sa fi cu totul altel, as vrea sa fiu populara sa zambesc mai des.Asi vrea sa schimb ziua in care m-am certat cu prietena cea mai buna! as vrea sa sa ma intorc in trecut cand eram mica, vreau sa nu fi existat ziua in care prietenul meu cel msai bum m-a parasit! Vreau sa fi fost in locul alcuiva, vreau sa schimb faptul ca sunt rea si neintelegatoare, imi doresc ca BAIATUL DE CARE IMI PLACE SA MA PLACA!
Mai pe scurt regret multe lucruri facute in trecut! dar daca nu ar fi existat aceste lucruri acum nu mai eram cine sunt! mi-as dori multe dar daca mi sar implini toate dorintele viata nu ar mai avea sens!

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

As schimba trecutul meu.

| forever4u explică (pentru mgtow):

Si eu as face acelasi lucru.

| KirigayaKirito a răspuns:

Eu as vrea sa schimb multe, dar daca totul s-ar intampla brusc atunci viata ar fi prea usoara, greutatile care in final ne-au adus bucurii nu ar mai fi deci nici momentele frumoase nu ar mai exista.Sa fiu sincera as vrea sa pot zambi atat in momentele frumoase cat si in cele grele, dureroase dar nu stiu daca exista cineva care sa poata faca asta.Dar tu?happy

| forever4u explică (pentru KirigayaKirito):

Euthinking toata lumea spune ca ar vrea sa isi schimbe trecutul, dar eu stiu o vorba"nu regreta niciodata ce ai facut"parca asa era.As vrea sa uit de baietitonguepentru ca ne fac numai sa suferimoh go on.

| LoOvE a răspuns:

Ador intrebarea asta

Pai:

1.Nasul care este destul de amre, proeminent si am deviatie de sept nazal crying(

2.Corpul.Sunt inalta si slaba.(1.65,43 kg)Vreau sa nu mai cresc in inaltime si sa iau in greutate.Masurile pe care le am acum zici ca sunt model.Chiar daca imi place asta, dar am picioarele slabe si fara forme.Oi avea eu 14 ani dar nu ma mai suport

3.In sfarsit.As face o minune sa nu mai am tenul inchis la culoare.Mai ales fata.E ca si cand as merge la solar mereu, doar ca pe mine ma prinde foarte repede soarele crying((.O minune daca ar exista as fi cea mai fericita.

Astept opinile altora.Si tu forever4u sper sa ma fi inteles.

| forever4u explică (pentru LoOvE):

Da te-am intelestongue.Imi place 1. iar l 3. daca vrei poti sa-mi lasi un mesaj cu facebook.ul tau sai id.u daca vrei, ca sunt curioasa cum aratibig grin.

| forever4u explică (pentru LoOvE):

Sau*

| zăGhost a răspuns:

Hmm, sa zicem c-as vrea sa nu mai fiu atat de directa si de ironica.

| gohsty a răspuns:

Inaltimea+greutate.am 160 si vreau sa fiu mai inaltacrying si la greutate de la 49 la 43 cam asa:->am 14 ani.

| forever4u explică (pentru gohsty):

Pacat ca cei care vor sa fie inalti nu sunt, iar cei ce sunt inalti vor sa fie mai scunzi/mici.(nu am gasit cuvantul potrivit)

| ANAHsneaman a răspuns:

Daca as scgimba ceva la mine? ei bine e o intrebare foarte buna poate sa fiu un pic ma curajoasa sa imi exprim opiniile in public big grin

| negru30 a răspuns:

Nimic - sunt iubit pentru cum sunt

| Uraniu a răspuns:

As fi mai tupeist

| rossonero593 a răspuns:

Fizic - nimic (toti ar trebui sa fim mandrii asa cum ne-a lasat D-zeu pe pamant)
Moral - poate am un spirit prea vulcanic, ma arunc mult prea repede in afirmatii happy
dar tu?

| forever4u explică (pentru rossonero593):

As vrea sa fiu mai plina de viatabig grin... sper ca ai inteleshappy

| Maryna27 a răspuns:

As vrea sa fiu mai tupeista.