Exista o crema, veet se numeste si e foarte buna...iar aiurea nu e pentru ca pe acolo imi creste cel mai mult par, decat pe piept, app pe maini sa nu te epilezi ca nu are rost, doar pe picioare iar cand o sa ajungi la varsta in care iti creste si pe piept parul mai mult atunci si pe piept, eu inca nu am ajuns la varsta aia, dar o sa ajung.ms.funda!?
Nu e neaparat, eu ma epilez doar pe picioare pe piept inca nu e asa mare deci nu are rost sa ma epilez si pe piept!
Asta depinde de fiecare persoana in parte cat de repede ii creste parul...Bafta!
Dar nu e putin aiurea sa fii epilat numai pe picioare? Si cu ce anume te epilezi? Vreau si eu sa o fac, insa nu prea stiu cu ce sa incep.
Si dupa ce te epilezi, in cat timp incepe iar parul sa creasca?
Hai zi ca iti dau funda daca imi spui
Maxim 2 saptamani si iti creste dublu cat ai avut
Exista o crema, veet se numeste si e foarte buna...iar aiurea nu e pentru ca pe acolo imi creste cel mai mult par, decat pe piept, app pe maini sa nu te epilezi ca nu are rost, doar pe picioare iar cand o sa ajungi la varsta in care iti creste si pe piept parul mai mult atunci si pe piept, eu inca nu am ajuns la varsta aia, dar o sa ajung.ms.funda!?
Depinde de fiecare mie dupa o luna incepe sa imi creasca. dar asta depinde cum am mai zis! o sa vezi tu dupa cat timp o sa iti creasca! succes
anonim_4396 întreabă: