Da vede. si ii apare sa iti dea accept
daca iti da accept.iti va aparea webul
daca nu iti da nu iti apare
(fundita)?
Sal!
da, acea persoana vede. cand dai tu acolo sa il vezi, lui o sa ii apara o chestie, daca vrea sau nu ca tu sa il vezi. sti ca atunci cand tu astepti sa il vezi scrie ceva acolo cu permisiunea lui. intelegi acum?
sper ca ai inteles si ca tiam ajutat!
Da ea te vede
Iar inainte de a o vedea uh pe ea ea trebuie sa accept daca vrea sau nu vrea ca uh sa o vezi
PupFundita?
Deci, Nikolleta, sa incepem asa : In primul rand se poate seta la optiuni la messenger asta. Daca el are setat ca toata lumea sa ia web de la el fara sa ii ceara permisiunea atunci nu stie cine doar ii apare acolo la web cate vizualizari are (adica cate persoane il vede pe web de ex 5 sau 4 sau 2 ).
Daca are setat la web-cam ca cine vrea sa il vada sa ceara permisiunea lui, atunci tu cand dai la el la status si ii ceri web lui ii apare intrebarea daca accepta sa iti dea permisiunea sa ii vizualizezi webcam-ul, deci ii apare cine cere web de la el.
Singura modalitate sa nu apara cine il vede e sa aiba el setat asa cum ti-am zis prima oara, ceea ce nu cred ca majoritatea avem setat sa se ceara permisiunea inainte.
Sper ca ai inteles din ce ti-am explicat *
te pup :*
De obicei acea persoana trebuie sa iti dea accept ca sa poti sa il vezi la web. Adica ii apare pe ecran o casuta in care scrie ceva de genul "... Vrea sa te vada la webcam. Doresti sa il lasi?" Si persoana trebuie sa spuna "Da". Sau "Nu". Deci in mod normal se vede. Insa exista si exceptii, cand webcamul este setat in asa fel incat sa nu ii apara cine ii ia webul, si sa il poata vedea oricine.. Sper ca ti-am fost de folos.
Dap ii apare sa accepta sau sa refuze^_^... dar sunt multi care nu stiui dau seama de la ce este si dau accept