| Ecea a întrebat:

Daca cineva v-ar oferi 1.000.000€ ati renunta la internet pentru tot restul vietii?

Eu personal nu cred.

18 răspunsuri:
| Licuriici a răspuns:

Nuuuuu! Mai bine mor rolling on the floor)

| jony a răspuns:

Parca ala ar sta langa tine sa vada daca mai accesezi tu internetul rolling on the floor)Prietene ai baut cola in ia seara? Numai bea noaptea cola da-l naibii!

| jony a răspuns:

Parca ala ar sta langa tine o viata intreaga sa vada daca mai accesezi tu internetul rolling on the floor)Prietene ai baut cola in ia seara? Numai bea noaptea cola da-l naibii!

| qLoveSmileღ a răspuns:

Buna.

Doar n-oi sta lipit tot timpul de internet straight face. Viata ne ofera multe lucruri frumoase, trebuie sa le cunoastem.O data cu cresterea, cand ai peste 18 ani, ai munca, esti ocupat, alte responsabilitati.Nu pe viata scrie Internet. Mai putin cu internetul. Poti sa calatoresti, sa te duci la mare, in strainatate, doar n-oi fi lipit dupa net.Ai prefera sa nu fi cel mai bogat om din univers ca sa ai internet? Eu nu prea cred oh go on

Mai gandeste-te laughing

| bestialu96 a răspuns:

Doamne normal ca da... tu iti dai seama ce as face cu 1.000.000$ Romania nu ar mai fi laughing
as accesa internetul de pe un gadget iphone psp si nu de pe pc si tot aia...
cred ca esti sub influena unui weed

| Ecea explică:

@Mįqutząąღ da,sunt de acord cu tine,dar gandeste-te ca tehnologia avanseaza mult mai repede in zilele noastre,si fara in viitor totul o sa se rezume la internet.
Si apropo,sunt in alta tara, calatoresc foarte mult, am peste 18 ani am destule responsabilitati,merg aproape zilnic la ocean,etc dar cand ajung acasa seara, sau cand am liber intru sa verific mail, iau legatura cu prieteni din alte orase sau alte tari etc. Mai gandeste-te tu inca odata.banii aia se duc.

@jony este o intrebare simpla prietene,poti doar sa raspunzi sau nu,nu trebuie sa faci pe mascariciul pe aici,poti fi si tu macar odata in viata serios.

@Bmc ideea era sa renunti la orice contact cu internetul, nu am specificat internet pe pc, am spus internet deci tot ce tine de el.Valabil si pentru tine ce am spus lui @Mįqutząąღ ti se ia complet posibilitatea de a fi informat,socializa cu alte tari,persoane, prieteni, etc.
Mai gandeste-te si tu odata inainte sa raspunzi.Repet,banii aia se duc in 10 ani maxim.

| Bunny a răspuns:

Daca cineva mi-ar da atatia bani eu i-as investi.Si incepand o afacere sau ceva, e normal sa ai nevoie si de internet sa pastrezi niste legaturi, sa iti faci niste programari, contracte etc. Nu ar fi un lucru care depinde doar de tine. Sa renunti in mare parte e altceva.Si asa nu il folosesc prea multlaughing si eeeh 1.000.000€ suna foarte bine.

| imifacuncontincarescriucudiacritice a răspuns:

Ba da, eu cred ca ai face-o, ca si mine.

| Gaby119711 a răspuns:

NU de ce as renunta la o viata de internet pentru 1.000.000€.O sa mor de plictiseala pana la urma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Dar i-as spune doar ca renunt.
Poate sa imi scoata internetul deoarece, cu acei bani pot sa mi-l pun iar.

| ஐShadowஐ a răspuns:

Clar pentru ca ai putea sa iti iei alt calculator si dupa aia ti/ai pune net pe ala si el a facut cacatu praf ascult-ma e clar ca ai spune da

| MonsterAndrew2012 a răspuns:

Da da, am sa renunt pentru un minut apoi am sa plec din tara

| EmaS a răspuns:

Da bineinteles! Dar tu, ce ai face?

| Ecea explică:

Nu as renunta, banii se duc repede.In viitor la cum avanseaza internetul poate o sa poti sa faci milionul lunar.cine stie.Mie personal mi s-ar lua total accesul la informatie, eu imi castig existenta si imi imbogatesc cunostintele prin intermediul internetului.

Repet pentru cei care nu au inteles intrebarea.
SA NU AI ABSOLUT DELOC ACCES LA INTERNET TOT RESTUL VIETII.Nu ca va cumparati voi pc-uri sau va reconectati.Simplu DOAR SA RENUNTATI DEFINITIV.

| lizy12iul a răspuns:

As accepta banii si mias angaja o asistenta sa intre pentru minelaughing si doar nu il accesez eu.da cine iti da 1.000.000 de euro in zilele astea?laughing

| User a răspuns:

Nu crezi? Inseamna ca nu stii ce-i un milion de euro, sau ca ai 10 ani.

| Narcis2007 a răspuns:

Daca miar da 1.000.000.000 as accepta, 1.000.000 e putin pentru toata viata

| Inutza0102 a răspuns:

Cine iti da atatia bani pentru o prostie?