Am trecut si eu prin asta.
Nu mai stiam cine sunt, ce vreau, care sunt visele mele.
Intr-o zi in timp ce ascultam muzica am incercat sa fac un tip de jurnal. Scriam tot ceea ce ma preocupa, problemele si dubiile.
Scrisul unui jurnal m-a ajutat foarte mult (mai ales in timp ce ascultam muzica).
Ceea ce vreau sa spun e ca ar trebui sa scrii un jurnal nu e obligatoriu sa fie jurnal de-acela special ( eu una am scris pe un caiet normal de romana).
Poate daca o sa iti scrii si tu sentimentele si gandurile pe o foaie, vei reusi sa descoperi ceea ce e in interiorul tau, cine esti tu.
Sper ca sfatul meu sa te ajute.
Ciao!
Stiu cum e Si eu am patit la fel dar eu eram retrasa, apoi am inceput sa fac tot felul de nebunii dar apoi s-a intamplat sa imi ea cineva locul cand m-am mai cumintit si acum parca traiesc in umbra. Oamenii se mai schimba dar nu intrucat cat sa u-i recunosti si nu conteaza cat de nebun esti si cat este de aproape de prietenii tai:* Sper ca te-am ajutat
Pai eu zic sa iti gasesti o prietena cu care sa te impaci bine si mie mi s a intamplat asa si am o prietena buna acum... sau daca tu crezi ca fosta ta amica s a schimbat
puteti reveni la vechea voasta prieteni e pacat sa fi retrasa mai ales daca nu e stilul tau. sper ca te am ajutat
Yurisa întreabă: