Nu, nu o să îţi intre că l-am avut şi eu dar acum joc Metin2 United e server privat plzz fundă
Buna, depinde de metin2 la metinele oficiale nu cred ca sunt sanse sa iei virusi dar la cele private se prea poate sa te alegi cu 1-2.Descarcal si daca antivirusul detecteaza ceva virus il dezinstalezi...simplu.
Funda pls... O zi buna.
Daca il descarci de pe site-ul official nu. Adica daca il vrei in romana ia-l de-aici : www.metin2.ro. Daca in engleza : www.metin2.uk din Anglia sau www.metin2.com din America
Nu!
Daca descarci de pe site-ul http://www.metin2.ro/main/download totul e OK! FUnda?
A buna didi! eu sunt madalina. vezi ca am dreptate ti-am zis de mii de ori. bun nu mai conteaza imi dai funda? plss
Depinde de metin, la unele metine da arata virusi, dar la metin2.ro nu cred ca o sa iti apara
Nu.Este bine, totusi, sa ai un program antivirus(iti recomand avast antivirus)
Este foarte posibil, deoarece in momentul in care descarci un joc Multiplayer virusii lor pot intra in PC-ul tau (euam patit-o de multe ori, la fel si cativa prieteni ).
Ce te sfatuiesc sa faci :
Descarca metinul de pe site oficial, apoi daca antivirusul detecteaza ceva il stergi!
Eu ajunsesem sa am 800 de virusi in PC de la ro.
Bafta!
Yurisa întreabă: