| smaty a întrebat:

Daca doua olimpiade se desfasoara in aceeasi zi, voi ce ati face? Avand in vedere ca la doar una ai sanse adevarate sa te duci la nationala, iar ambele profesoare se supara enorm daca le spui nu...

3 răspunsuri:
| grgdlk a răspuns:

Te duci la aia la care crezi ca ai sanse logic, oricum la amandoua n ai cum sa ajungi si tot va trebui sa refuzi pe cineva si e normal si logic sa te duci acolo unde te simti mai bazat, simplu clar si logic, daca se supara inseamna ca e o tampita de profesoara si nu intelege ca tu ai sanse mai multe in partea cealalta asa ca da o n... si du te acolo unde zici ca e bine pentru tinewinking astept rasp sa mi zici ce faci

| 0hippy0 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat la romana si matesad, dar ma descurc parca mai bine la romana si acolo m-am dus, chiar daca profu' de matematica s-a cam suparat.era pe localitatestraight face La romana am ajuns pe tara,iar in leg. cu matematica,mi-a parut enorm de rau dupa aceea ca nu m-am dussad Te-as sfatui sa te duci la ceea ce te pricepi mai binewinking E bine ca din ambele castigi experienta, dar mai bine sa ai un rezultat memorabil la ceea ce te pricepi, decat sa fii dezamagita de celalalt rezultat:* Parerea mea:*

| alex_7222 a răspuns:

Pai cred ca m-as duce la cea la care am sanse mai mari de reusita, chiar daca profesoara o sa se supere la inceput pe mine asta este, o sa ii treaca...