| Fragile a întrebat:

Dacă eşti în perioada de graţie, şi nu ţi-ai încărcat încă telefonul, ce se întâmplă? Îţi expiră cartela sau ce?^^
Mulţumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Hikari a răspuns:

Buna.
Nu, dar iti expira si se blocheaza si atunci cand trebuie sa incarci trebuie sa suni de pe alt telefon si sa dai codul de pe cartela sa ti-o activeze iar, sau ii poti spune mamei tale sa iti transmita cativa euro ca sa iesi din perioada de gratie.

10 răspunsuri:
| Fragile explică:

Sunt în Orange.

| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Timp de X luni poti sa fii sunata fara a putea efctua apeluri(pana la urmatoarea incarcare)

| axeldavid a răspuns:

Nu iti expira dar se blocheaza si cand incarci trebuie sa suni de pe alt telefon si sa dai codul de pe cartela sa ti-o activeze iar.

| Joey95 a răspuns (pentru axeldavid):

Sa mori tu!
De fapt, nu se blocheaza nimic, intri in perioada de gratie 2 luni din cate stiu, iar in alea doua luni poti doar sa fii sunata, nu poti sa suni pe nimeni pana nu incarci.

Cartela are un termen mai mare de "valabilitate", nu expira cand intra in perioada de gratie.

| axeldavid a răspuns (pentru Joey95):

Ea este deja in perioada de gratie, am avut o cartela mai veche si nu primeam apeluri si nimic si cand am incarcato nu a activato a trebuit sa sunde pe alt telefon la servicu clienti si sa dau codul de pe cartela.

| Joey95 a răspuns (pentru axeldavid):

Cati ani ai tinut-o neincarcata?

| axeldavid a răspuns (pentru Joey95):

Cateva luni, eram in perioada de gratie si am luat o cartela noua sa dau un apel in strainatate ca ieseam mai ieftin.

| Hikari a răspuns (pentru Joey95):

Si eu stiam la fel.thinking

| Joey95 a răspuns (pentru Hikari):

Pai, baiatu' incerca sa faca pe desteptu'.

| alexdinvasilati a răspuns:

Depinde in ce retea esti daca esti in Vodafone dupa e luni iti da mesaje k iti expira cartela dar dureaza aproximativ 9 luni ca sa expire asa ca srai fara grijiwinking