Daca cei de la posta te cunosc pe tine si pe mama ta... poate, dar... E ILEGAL, asa ca daca nu te cunosc atunci chiar nu o sa se poata, daca totusi mama ta e incapacitata locomotor si nu poate veni la posta, atunci solutia legala cea mai simpla e o procura (care se face la notar, notarul poate sa vina acasa ca sa faca procura aia), daca e incapacitata mental, atunci solutia e sa devii tutore legal (nu stiu procedura, intereseaza-te, si notarii ar trebui sa stie sau macar sa te indrume, dar cel mai sigur e un avocat)
totusi, vreau sa subliniez inca o data, ESTE ILEGAL SA IEI COLETUL ALTCUIVA, si cine ti-l da e complice, aia trebuie sa te cunoasca bine, bine ca sa macar se gandeasca sa faca asa ceva!
Inteleg, eu am crescut intr-un orasel de la tara unde toata, TOATA lumea ma cunostea pe mine si pe maica-mea, iar cand maica-mea s-a imbolnavit la pat, nu am avut nici o problema sa ii iau pensia, insa cu toate ca ma cunosteau, s-au uitat cu atentie la buletinul meu, "just in case", dar in Bucuresti unde locuiesc nici nu as avea curaj sa incerc, stiu sigur ca nu am nici o sansa!