| fane04 a întrebat:

Dacă eu nu am cu cine efectiv să merg în excursii (adică colegii și prietenii nu sunt disponibili, adică au alte planuri și nici nu vreau să merg cu părinții, iar frați și surori nu am), ce soluții există?

6 răspunsuri:
| NecroVortex a răspuns:

Te duci singur – Sincer, solo-travel e una dintre cele mai misto experiente. Faci ce vrei, cand vrei, nu trebuie sa astepti pe nimeni, nu trebuie sa imparti patul cu cineva care sforaie (decat daca vrei?).

| Laomarginededrum a răspuns:

Iti faci prieteni noi

| Kufu95 a răspuns:

Poți să mergi și de unul singur.

| Suzii67 a răspuns:

Înțeleg ce zici, dar tot ce poți face e să aștepți și când ți se ivește o posibilitate sau oportunitatea de a ieși undeva unde implică mai multe persoane, și să le abordezi, să o faci, să nu eziți, asta e cam tot ce poți face. Deși e greu să întâlnești pe cineva, și chiar și când întâlnești, persoanele acelea să nu vrea să facă ceva, decât să stea. Trebuie să ai răbdare sau să forțezi prin a te băga random cu lumea în seamă, cel puțin cu persoanele care ți se par extrem de deschise.
Sau eventual poți căuta pe internet niște chestii pe care le poți face și singur și îți plac. Sau nu știu, dacă îți este confortabil îți poți face,, prieteni" online și să sugerezi să faceți chestii împreună, mai ales dacă sunteți în același oraș/zona

Bula
| Bula a răspuns:

NU recomand sa mergi de unul singur in excursii!
Este mult mai bine, daca mergi insotit de cel putin o persoana, care este in stare sa te ajute la nevoie (macar sa cheme ajutor)!
Oricand poti pati ceva (o luxatie la picior sau si mai grav), iar fara ajutor esti pierdut!
Cauta grupuri experimentate in excursii si ataseaza-te la ei!

| sierra1 a răspuns:

Pentru inceput: câți anișori zici tu că ai, Fănele mamă?