| seby1998 a întrebat:

Daca eu vreau sa fac un schimb de telefoane cu un om si le trimitem prin posta ce garantie am eu ca primesc telefonul lui

Răspuns Câştigător
| Ady2098 a răspuns:

Nu ai nici o garantie doar daca il dai personal.De curiozitate cu ce telefoane faceti schimb adica ce dai tu si ce da el.In general cand faci schimburi iti iei teapa.

19 răspunsuri:
| Al3cSu7za a răspuns:

Nu ai nici o garantie...eu spun sa nu te hazardezi sa faci asa ceva

| Dya1299 a răspuns:

NICIUNA,cel mai bine ar fi sa va intalniti si sa le schimbati cand sunteti fata in fata, e foarte periculos sa le timiti prin posta+n-ai nicio garantie ca o sa ajunga

| raluk27 a răspuns:

Practic, niciuna. De ce ai vrea sa faci asta? Nu e mai sigur sa te intalnesti cu persoana? Risti sa iti iei o mare teapa la faza cu posta.

| AllmaGirl a răspuns:

Daca vrei neaparat sa faci schimbul spune-i persoanei respective sa trimita prima sau intalniti-va undeva...altfel va iesi urat

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai exact aceeasi garantie pe care o are si el ca primeste telefonul tau.
Pentru a fi siguri ca nu este teapa avansez o solutie: fiecare il trimite cu plata ramburs si dupa verificarea la primire.

Răspuns utilizator avertizat
| IonuTzz19 a răspuns:

Nu ti-asi recomanda sa faci asta! Mai bine faci schimbul personal!

Funda? happy

| Xela90 a răspuns:

Nu ai nici-o garantie si atat.

| sPiRiiiDuSHu a răspuns:

Nai nici o garantie. daca ai vb cu el pe mess etc. sau ai vb cu el de pe un site de vanzari cum ar fi okazi da ar putea sa fie de incredere!

| FlorinSL a răspuns:

Niciuna...

| suffarstar a răspuns:

Poti trimite coletul ramburs a.i. sa ca persoana care ridica coletul trebuie sa trimita si ea un colet. Drar coletul poate fii gol asa ca... poti lua teapa.

| onasis1961 a răspuns:

El ce garanţie are că tu trimiţi pe cel din înţelegere.

| myruna2012 a răspuns:

NICI O GARANTIE!
laughing
Chiar e haioasa intrebarea!

Depinde ce om, chiar si un prieten te poate insela!

Nu prea ai minte...

| TheLoneWolf a răspuns:

Pai depinde si de om...

| Oana92 a răspuns:

Nu ai nicio garantie ca il primesti, asa cum nici el nu are garantie ca il primeste. eu schimburi nu am facut, dar am cumparat p gramada de chestii de pe net(okazii si alte cele) si nu am luat niciodata teapa, dar stiu pe cineva care a patit-o si inca pe o suma frumusica(a dat vreo 500 de lei si a primit o cutie cu 3 cartofi). ai mare grija!

| emstrong a răspuns:

Eu am facut astfel de tranzactii si nu s-a petrcut nimic ciudat! depinde cat de incredere e persoana respectiva.

| Ercjiaai a răspuns:

Niciuna

| Rallu001 a răspuns:

Nu ai! daca nu va intalniti personal...iei teapa laughing

| tgiabberriieul a răspuns:

Garantie: 0.
Chiar si la schimburile faţă în faţă poţi să iei ţeapă dacă nu cunoşti "marfa".