Teoretic faci dar cu timpu! Sunt oameni care fumeaza de 20-30 de ani si nu au facut cancer...Dar alti au facut si in 5 ani! Depinde si de organism
Da, poti sa faci cancer pulmonar, si chiar si in gat, cred, dar in timp. Numai ca, daca te apuci de fumat, devii dependent(fara sa-ti dai seama) si iti va fi extrem de greu sa renunti. Cunosc persoane care fumeaza de aproatpe 30 de ani, si acum le este foarte, foarte greu sa renunte.In plus, deja au probleme:una dintre ele noaptea respira in asa fel, de iti da impresia ca nu mai primesc aer, are probleme circulatorii. Iar acum regreta ca s-au apucat.
Da,pulmonar.SI vei muri cu cativa ani mai devreme din cauza fumatului din cauza cancerului asta.
Normal.Funda? Te rog da-mi funda! Te imploooor! Funda, funda, funda! ( P.Saca sunteti printre cei 1% utilizatori ignoranti care nu-si dau seama ca eram ironic, va spun acum : eram ironic.)Sa triti bine!
Uite aici ca sa-ti fac un pic de pofta de fumat :) Brrrrr http://www.google.ro/......tp?/imgres
Da ce crezi ca traiesti mai mult daca fumezi? normal ca faci cancer si dai coltul la un moment dat.si ai saregreti cand ai sa stai pe patul de moarte, afland de la doctor ca de la tigari ti se trage aceasta moarte.care te asteapta.(parerea mea ca.mai bine stai cuminte.ce dracu intelegi din tigari? daca te apuci de ele iti va fi ca un drog, te lasi cam greu de ele si degeaba daca te lasi prea tarziu.dar gandeste 1 tigara este 70 de bani sau nu stiu cat.scuze dar eu nu fumez si nu le stiu pretul, am spus asta din auzite pe la prieteni.si o paine este 80-90 de bani? ce e mai convenabil? sa stii ca esti sanatos la casa ta si mananci fericit o felie de paine cu familia! sau sa iei tigari si sa stai cu prastina aia in bot?
Orice fumator ar trebui sa stie ca fumatul dauneaza grav sanatatii si poate provoca si cancer, dar asta depinde si de organismul fiecaruia.
Da,daca fumezi ti se ia 14 ani din viata, imbatranesti si cu timpul o sa faci cancer la plamani! Funda?
Pai nu trebuie sa stai cu gandul la asta eu te sfatuiesc sa nu o faci ca, "Cancerul" este ca un fel de drog.Si da cu timpul il faci si o sa mori chinuit/a. Daca esti fata eu cred ca nu prea rezisti si daca esti baiat cam da.Deoinde si de varsta.Tu alegi.
Dupa un anumit timp 10-20 ani depinde de organism dar poti tine o cura de curatire a plamanilor.bea mult lapte ajuta.
1 tigare inseamna 5 minute din viata ta. fumatul poate cauza tubercoloza si da si cancer la plamani. daca vrei sa vezi cum or sa devina plamanii tai fa experimentu asta: o tigare,o seringa normala si niste vata, baga vata in seringa, aprinde tigarea si pe urma baga acul care este atasat la seringa in filtrul tigari si trage din tigare cu seringa si sa vezi ca dupa cateva pompari din astea o sa se faca vata galbena. funda?
Apai asa se zice da cred ca depinde si de cat fumezi, cum fumezi, cat timp fumezi, ce fel de organism ai de exemplu mama mea fumeaza de la 15 ani si acum are 34 si acum 4 ani a facut o sarcina molara adiaca o forma de cancer foarte rar intalnita(ramase insarcinata si nu mersese la doctor pana in a 6 luna iar cand s-a dus a aflat ca copilul se dezvoltase grezit si...defapt nu mai era nici un copil ca era o tumoare si nu au mai avut ce sa faca decat sa o opereze si sa il scoata afara cu tot cu uter P.S. mama facuse si depresie acum ia trecut desigur, dar sti cum e amintirile raman mai ales cele urate acum mami nu mai fumeaza doar cate 2-3 tigari pe zi fata de mai demult cand fuma 2 pachete pe zi, de tot nu se poate lasa dar tot nu fumeaza excesiv)acum iti dai seama cat de periculos e? Daca chiar nu te poti lasa mai fumeaza cate una ca cu timpul nu iti vor mai trebuii dar nu exagera niciodata! Nu uita efectele se vad mai tarziu si vei suferii atunci daca acum vei fuma prea mult! Iti doresc o viata frumoasa :*
Si eu fumez ...si tatal meu a fumat 20 si ceva de ani si nu a patit nimic dar acum depinde si de organism
Un articol care te-ar putea lamuri: http://www.noutatimedicale.com/......dn-ul.html
donutcenter întreabă:
Yurisa întreabă: