Nu cred că o să crească mai rapid. Un fir de păr creşte într-o lună cam în jur de un cm, un cm şi ceva. Dacă tu îl ţii prins nu influenţezi cu nimic creşterea lui. Baftă!
Poi.nu! De fapt pentru a-l face sa creasca mai repede este recomandat sa-ti tunzi varfurile o data la cateva luni.Crede-ma, am testat!
Mult succes!
Daca te speli cu samponul Petrol Han (sau Hann)"odata la 2 zile o sa iti creasca mai repede
Daca vrei sa iti creasca mai repede, cumpara-ti de la plafar tinctura de ardei iute, doar 7 lei sticlutza, si maseaza-te la radacina parului. poti face chiar un amestec (asta daca vrei par hidratat si sanatos) din tinctura de ardei iute, vitamina A uleioasa, care e 3 lei, ulei de ricin, ulei de masline...lashi sa actioneze, de la 30 de min la cateva ore, in functie de timpul liber, dupa care te speli normal, cu 2 samponari se duce tot uleiul din par. Foloseste cam de 2 ori pe saptamana acest amestec, rezultate in timp scurt. merita sa incerci
Din pacate nu cred ca are vreun efect. cel mai bine e sa il tunzi putin si o sa vezi ca o sa creasca mai repede
Mara, cele mai multe persoane cred ca daca isi impletesc parul si il lasa asa o perioada de timp nedesfacut creste mai repede dar nu-i asa, pentru ca in momentul in care il prinzi tu nu iti mai vezi podoaba capilara completa si astfel cand il desprinji ai senzatia ca tia crescut :d nu iti recomand sa il ti strang pentru o perioada lunga de timp pentru ca astfel parul se va degrada daca vrei sa ai parul lung ai putina rabdare si vei vedea
Hey cu siguranta iti va creste dar in timp, nu este suficient sa ti-l prinzi in coada si gata creste, cum am spus el va creste in timp:*
anonim_4396 întreabă:
EmmPreda întreabă: