| Mara_4803 a întrebat:

Daca imi impletesc sau imi prind parul, el o sa creasca?

6 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu cred că o să crească mai rapid. Un fir de păr creşte într-o lună cam în jur de un cm, un cm şi ceva. Dacă tu îl ţii prins nu influenţezi cu nimic creşterea lui. Baftă!

| ^__^S.y.m.o.^__^ a răspuns:

Poi.nu! De fapt pentru a-l face sa creasca mai repede este recomandat sa-ti tunzi varfurile o data la cateva luni.Crede-ma, am testat!
Mult succes!

| claudiea79 a răspuns:

Daca te speli cu samponul Petrol Han (sau Hann)"odata la 2 zile o sa iti creasca mai repede

| tina20 a răspuns:

Daca vrei sa iti creasca mai repede, cumpara-ti de la plafar tinctura de ardei iute, doar 7 lei sticlutza, si maseaza-te la radacina parului. poti face chiar un amestec (asta daca vrei par hidratat si sanatos) din tinctura de ardei iute, vitamina A uleioasa, care e 3 lei, ulei de ricin, ulei de masline...lashi sa actioneze, de la 30 de min la cateva ore, in functie de timpul liber, dupa care te speli normal, cu 2 samponari se duce tot uleiul din par. Foloseste cam de 2 ori pe saptamana acest amestec, rezultate in timp scurt. merita sa incerci happy

| lovehurts a răspuns:

Din pacate nu cred ca are vreun efect. cel mai bine e sa il tunzi putin si o sa vezi ca o sa creasca mai repedewinking

Mara, cele mai multe persoane cred ca daca isi impletesc parul si il lasa asa o perioada de timp nedesfacut creste mai repede dar nu-i asa, pentru ca in momentul in care il prinzi tu nu iti mai vezi podoaba capilara completa si astfel cand il desprinji ai senzatia ca tia crescut :d nu iti recomand sa il ti strang pentru o perioada lunga de timp pentru ca astfel parul se va degradawinking daca vrei sa ai parul lung ai putina rabdare si vei vedeawinking

| Un ZaMbEt De CoPiL InOceNt a răspuns:

Hey cu siguranta iti va creste dar in timp, nu este suficient sa ti-l prinzi in coada si gata creste, cum am spus el va creste in timp:*