| Prettymadam a întrebat:

Daca jucaria voastra de plus ar vorbi, ce ia-ti zice?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa se duca la banca si sa imi aduca niste bani ca e criza si nu am un loc de munca.

| LAYILA a răspuns (pentru mgtow):

Mda ca e mica si se infileaza repede si nu o vede nimeni... mda e si asta o idee

| Malvina24 a răspuns:

I-as spune ca e cea mai buna prietena a mea si as iesi cu ea prin oras...as baga-o in geanta cu toate ca nu prea incape dar as vedea eu cum fac pana la urma. Oricum ar fi frumos sa avem micuti ''oamnei'' vorbitori.

| Skylerx a răspuns:

Sa mearga la scoala in locul meu laughing Si evident, sa-mi faca si temele happy ~

| VladConstantin20 a răspuns:

Bună!
Nu știu.Cel mai probabil „Ce?! Tu vorbești?!".

| alexralu34 a răspuns:

sincer mas mira si as vrea sa stiu daca e un lucru magic sau e un vis la inceput, dar dupa aceea ar fi cea mai buna prietena si imi va spune totul si eu ei, desigur cand eram mici jucariile de plus erau vii pentru noi toti si le spunem totul, erau cei mai buni prieteni pentru noi chiar daca pentru ceilanti nu era decat o jucarie care in cele din urama urma sa ajunga la groapa de gunoi, noi credeam in ele si le indrageam de la an la an mai mult, pacat ca cu timpul incepem sa nu ne mai pese de ele si sale aruncam la gunoi.E foarte trist mai ales ca daca ar vorbi ar suferi, dar noi nu ne mai amintim de acel timp in care jucariile noastre erau cel mai bun si de incredere camarad, si pur si simplu nu ne mai pasa de ele si preferam calculatorul rece in locul lor, dar asta e cercul vietii si noi trebuie sa il urmam si sa uitam cu timpul lucrurile care au fost candva importante pentru noi.

| LAYILA a răspuns:

Daca ar vb ar insemna ca exista magie si daca exista magie inseamna ca exista si vampiri... mmmm ce misto! cred ca i as zice esti asa de pufos :-D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jucariile nu pot vorbi, sunt doar obiecte si asta inseamna ca este incapabil sa comunice.

Întrebări similare