anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca la intrebarea precedenta m-am luat de filme, acum am sa ma iau de... emisiuni.
Nu mai exista o emisiune la care sa te uiti linistit si sa intelegi ceva din ea ca incep urlete, tipete, injuraturi...cum mama masii sa te mai uiti la tv?
De stiri...nu mai zic...crime,violuri,furaciuni.

8 răspunsuri:
| User a răspuns:

Ba da, mai exista. cronica carcotasilor, ora de foc (realitatea). si cam atat. ma rog, la astea ma uit eulaughing

| emasweetgirl a răspuns:

Tehnica e sa deschizi ochii mari si sa privesti ecranul tv-uluilaughing
daca nu iti place de ce te mai uiti? inchide-l si gata.

| răcsvan a răspuns:

Măi ar mai fi cateva interesante : Sinteza Zilei, In gura Presei, Neața cu Razvan și Dani. Dar sunt modelulele astea de show-urii reale cica in care el o prinde pe ea cu vecinul.De la un timp sunt si astea cu imitatu si Divertis sa prostit. Daca Gigi Becali moare. 5 emisiuni isi pierd painea de la gura.

| dorinaugustin a răspuns:

De acord cu lora, asta este viata si astia fac orice pentru audienta; dar stii vorba "asa post asa telespectatori, fiecare se uita la ce doreste. sau nu se uita deloc! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai...nu te mai uiti la TV. N-ai ce face, cererea si oferta.

PS-imi permit sa fac si eu pe criticul:masii(gresit); ma-si(corect).
Nu o lua ca pe un atac.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La filme, sunt de acord. Dar la emisiuni confused"-/, te contrazic. Sunt emisiuni precum :,, neata cu Razvan si Dani``,,, In gura presei``, Carcotasii, mondenii rolling on the floorrolling on the floor, unde chiar privesti pentru interese sau te distrezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Strivesc membre...am sa tin minte data viitoarehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Lora-daca ar fi dupa mine, nu ar mai exista "tembelizorul".