Buna
La google ad sense nu platesti nimic. tu pui reclamele pe siteul tau si in functie de cati dau click pe reclama, google te plateste
Nu platesti nimic daca te inscrii pe google adsense, si se castiga destul de bine pe anumite keywords-uri precum FOREX sau altele.
Poti primi plata de la adsense cand ai strans suma minima de 70$
Nu platesti nimic, si este adevarat ca se castiga destui bani pentru keywords-uri potrivite
Adsense este gratis pentru a pune reclame pe sait-ul, blogul tau tu nu platesti nimica ci ei iti vor trimite bani pe cec lunar in functie de click-urile care au fost date pe reclame si trebuie sa ai 18 ani sau cineva din familie care sa primeasca bani pentru tine ex: mama, tata reclamele de pe sait sunt in functie de ce este postat pe el ex gradinarit =>reclame despre gradinarit daca sait-ul are popularitate destul de buna atunci este posibil sa castigi minim 1500de euro pe luna sau mai putin adsense este o afacere care merita eu am adsense de mult si primesc bani frumusei chiar daca blogul imi ocupa cea mai mare parte din timp e tare adsense
Killerman întreabă: