Murim...protestam...apoi nu rezolvam nimic, tot ce vor parlamentarii se face! Noi nici nu contam, contam doar cand votam.Ca daca am conta tot timpul, ne-ar fi intrebat si pe noi cand au semnat acel act prin care aprobau A.C.T.A.
Cam asa ceva. daca vreti,am un link unde puteti zice:,,NU A.C.T.A" (pe facebook) desi nu stiu ce efect ar avea,si daca poate fii luat in considerare,insa nu cred ca va fi, dar merita sa incercam, incercarea moarte n-are ...Http://www.facebook.com/events/282081808525126/
Jos ACTA!
https://secure.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/? fp
Protestam...degeaba
Pai daca chiar o sa se puna in functionare cred ca o sa innebuneasca toti, o sa fie mai rau ca revolta din 15 ianuarie, iti dai seama o sa iasa toti tinerii in strada si o sa dea foc la tot bucurestiu si o sa sparga toate magazinele(asta cred si as vrea eu).PS: Respect Huliganii!
De aplicat oricum se va aplica, dar în iunie. Pentru cei ce n-au observat, privarea de libertate a început de mult.
Probabil vom ieşi-n stradă, dar nu ştiu cât o să ne bage-n seamă, că majoritatea nu înţeleg că în general protestele fără violenţă n-au valoare.
ACTA e doar o lege, problema e conducerea. Vandalizarea magazinelor şi a altor proprietăţi de pe stradă e fără rost, nimănui nu-i pasă. Violenţa ar trebui îndreptată către oricine susţine privarea de libertate, inclusiv civilii. În orice caz, chiar dacă am reuşi să facem şi noi o revoltă 'inteligentă' e totuşi o lege la nivel mondial. Probabil vor trimite armata să ne liniştească şi o să o aplice oricum.
Cumparati va hard uri mari si downloadat acum cat mai puteti cat mai multe jocuri muzica filme ca o sa fie grav rau
O sa murim ce face lumea fara net? 5 ani de puscarie pentru un mp3
sau o amenda de te ustura in cur 1 luna
Dar nimeni nu le va plati. Daca se apropa la un moment dat vor vedea ca au facut o mare greseala si ca populatia Romaniei va scadea, [ 1.000.000 tineri se vor sinucide sigur ]. Guvernule, noi vrem ACTA LA VISTA .
Nu vom mai avea voie sa downloadam melodii, nu vom putea trimite linkuri, orice Mp3 sau ceva ce poate contine muzica- poate fii distrus si poti ajunge la inchisoare pentru 5 ani X-(
Nu mai poti descarca nimic de pe net,nimic din ceea ce are drepturi de autor cum ar fi : muzica,videoclipuri, jocuri, filme.o sa fii nevoit sa cumperi orice daca se aproba ACTA...si nu numai : vor fi interzise intrarea pe unele site-uri. practic iti va fi monitorizata toata navigarea pe internet!
Il dam Jos pe Basescu HUUUU
Orcum o semnat desteptu pentru ACTA!
Protestam Pentru Internetul nostu...Numai el mai avem bun in tara asta si asta vrea sa ni`l ia basescu...
Cum sa renuntam la net?
Tu iti dai seama ce spui? Adica vrei sa vada aia ce faci tu pe net sau vrei sa nu mai existe youtube faceboock si alte sit-uri?
Cred ca voi nu ganditi cand scrieti!
Pai daca ar fi asa internetul ar fi de ****! Nimeni nu ar mai intra pe el! Va fi Google si ce? o sa ne holbam la el si atat! Pentru ce s-a mai inventat si internetul?! Ca sa puna si la asta o lege? Deja sunt multe legi macar pe asta sa nu mai puna! Maine, poimaine vezi ca se depune o lege in care nu ai voie sa respiri... prosti mai sunt cei care au semnat...