Doamne ce intrebari mai puneti si voi cum sa iti explodeze ma dar ce e grenada? in cel mai rau caz daca mananci prea mult si numai incape in stomac vomiti si dai totu afara.
Noo, n-am citit-o! [-x.
Faza e ca tata ma onliga sa mananc...
Mai inainte eram singura acasa si mi-am pus sa mananc ceva. Dupaia vine el acasa, si-mi mai da un castron de bors
) Atunci mananca si pe urma fugi la baie si vomita.
Oricum, stomacul nu are cum sa iti explodeze. exista digestie alte alea
daca o sa vomit, macar ii fac lui tata in ciuda ca el se enerveaza cand zic ca nu mi-e foame... da daca asa, o sa vada ca nu sunt fetita mincinoasa ).
Bine ca nu explodeaza #:-s. tot aveam in minte o chestie rotunda plina de ceva care explodeaza :-s
Ai dreptate. Imaginatia asta ne poarta in alte lumi
Si pana la urma cum faci? Mananci si vomiti sau nu mai mananci?)
Am mancat. na...am fost nevoita ~x(
Nu! Doamne fereste...Nu, chiar nu are cum, oricum nu poti manca atat de mult, fiindca vomiti
Exploda? nuuuuu... exploda e doar o expresie care exprima:ai mancat asa de mult incat nu mai incape si,, te descarci,,. sub pretextul de exploda,,.(sper ca intelegi te descarci)
Se pare ca se poate, si se mai si moare din asta, un caz recurent pe net e cel al unui japonez, in 2003, care a avut o ruptura stomacala, si ar mai fi ceva, dar nu stiu cat de adevarat e, poza pare reala, si povestea de asemenea http://greenboots13.blogspot.com/
sper sa te ajute;)
Da, se poate. stomacul poate stoca 1-1, 5l... poate ajunge chiar si pana la 3 l.Sunt cazuri insa de persoane care au suferit rupturi de stomac si au murit pentru ca inmagazinasera circa 5l de mancare si lichide.La o asa cantitate muschii stomacali sunt intinsi la maximum, blocati iar persoana respectiva nici nu mai poate vomita. Se ajunge astfel la subtierea stomacului si intr-un sfarsit la ruperea acestuia, mancarea se revarsa in organism ducand la moartea respectivului. Deci da, cu alte cuvinte sunt cunoscute cazuri cand stomacul a explodat!