| nikolettta a întrebat:

Daca merg pe bicicleta cam 25 de minute pe zi fara a tine dieta alimentara cam cat as putea sa slabesc si in cat timp.

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Intra pe http://www.mypyramid.gov/ si gasesti sfaturi in legatura cu dieta. Nu ajunge sa faci doar miscare, trebuie sa ai si o dieta cat mai naturala si echilibrata.

| Miяu a răspuns:

Nu stiu daca ai putea sa slabesti ceva, daca dupa ce vii mananci.

Eu cred ca nu trebuie neaparat dieta alimentara, doar sa nu mananci dupa ce faci exercitiile ( pentru ca se pune pe tine de 3 ori decat cat trebuie! ), sa nu mananci foarte multe dulciuri, si sa nu mananci dupa ora 7! Va da rezultate! ( Sper sa ma ajute si pe mine )

Cam vreo 3 kilograme / luna cred ca vei slabi in felul acesta. Oricum nu este bine sa slabesti mai mult de 4-5 kilograme pe luna! Daca vei lasa brusc asta ( adica sa nu mai mergi cu bicicleta si sa mananci seara), te vei ingrasa mult mai mult.

Succes ( si mie, si tie happy )

| BubbleGumyy a răspuns:

Am o carte numita slab sau gras si acolo spune ca mergand pe bicicleta in decurs de o ora arzi 350 kalori...intr-o zi arzi 350 kalori

| IooMar a răspuns:

Depinde cum arati dac trebuie sa mergi o jumatate de ora cel putin in fiecare zi dimineata si o jumatate de ora seara, nu uita in fiecare zi si poti slabi 1-2 kg pe saptamana.

| tototo a răspuns:

Buna! acum un an avea 50 de kg si mergeam in fiecare zi cate 30 de min pe zi si eu intr-o luna am slabit 10 kg! mult succes iti doresc si sper ca ti. a fost de folos sfatul meu... te pupic cu balutse...:*