Intra pe http://www.mypyramid.gov/ si gasesti sfaturi in legatura cu dieta. Nu ajunge sa faci doar miscare, trebuie sa ai si o dieta cat mai naturala si echilibrata.
Nu stiu daca ai putea sa slabesti ceva, daca dupa ce vii mananci.
Eu cred ca nu trebuie neaparat dieta alimentara, doar sa nu mananci dupa ce faci exercitiile ( pentru ca se pune pe tine de 3 ori decat cat trebuie! ), sa nu mananci foarte multe dulciuri, si sa nu mananci dupa ora 7! Va da rezultate! ( Sper sa ma ajute si pe mine )
Cam vreo 3 kilograme / luna cred ca vei slabi in felul acesta. Oricum nu este bine sa slabesti mai mult de 4-5 kilograme pe luna! Daca vei lasa brusc asta ( adica sa nu mai mergi cu bicicleta si sa mananci seara), te vei ingrasa mult mai mult.
Succes ( si mie, si tie )
Am o carte numita slab sau gras si acolo spune ca mergand pe bicicleta in decurs de o ora arzi 350 kalori...intr-o zi arzi 350 kalori
Depinde cum arati dac trebuie sa mergi o jumatate de ora cel putin in fiecare zi dimineata si o jumatate de ora seara, nu uita in fiecare zi si poti slabi 1-2 kg pe saptamana.
Buna! acum un an avea 50 de kg si mergeam in fiecare zi cate 30 de min pe zi si eu intr-o luna am slabit 10 kg! mult succes iti doresc si sper ca ti. a fost de folos sfatul meu... te pupic cu balutse...:*