Cred ca nu nu depinde totul de cadou, o felicitare din suflet crede-ma ca inlocuieste tot.
Buna, nu e nicio tragedie doar ca e un gest frumos si cred ca s-ar bucura, dar nu e cine stie ce, daca ii arati afectiunea ta fata de ea cred ca e de ajuns, sa te porti frumos, sa o asculti si sa o respecti, cadourile sunt doar niste gesturi dar te poti lipsi de ele.
Macar o floare, cred ca i-ar place mult, mai ales ca mamele adora florile, macar atata dar daca tot nu-i iei nimic nu e tragedie, nu cred, o recompensezi tu altadata
Nu e neaparat sa ii cumperi ceva. Pur si simplu poti sa o ajuti in bucatarie sau sa ii faci o prajitura cu mana ta. Crede-ma se va bucura.
Nu e nici o tragedie! dar totusi fa si tu un mic efort si i.ai ceva cat de mic, gestul conteaza mereu! se va simti naspa.
E o datorie morala.Mama pe moment nu zice nimic dar reuseste sa ma omoare apoi treptat cu bunatatea ei pana nu mai rezist si ii cumpar ceva.Inca nu mi-am dat seama cum face sa fie asa
Un buchetel de ghiocei gasesti oriunde la un pret accesibil tuturor si este totusi un gest minim de atentie!
Nu trebuie sa ii cumperi nimic daca nu ai bani, sigur v-a intelege ca nu ai avut de unde. Dar ca sa ii faci un gest frumos, fa-i o felicitare facuta de tine, si scrie-i ceea ce simtit tu pentru ea.Sigur va fi un fest frumos din partea ta si o vei emotiona.
Nu mie ce l putin sarbatoarea asta mi se pare o porcarie da acum depinde de persoana
Bună.
Nu este nicio tragedie dar dacă te forţezi un pic reuşeşti să-i oferi ceva din respect şi iubire pentru tot ce face pentru tine. Preţuieşte-o, alta nu mai ai.
Pa, pa.