| andra95_6739 a întrebat:

Daca nu vreau sa merg la banchet ce pot sa le spun colegilor mei sa nu ma judece? funda

Răspuns Câştigător
| WestSid3 a răspuns:

Sincera sa fiu, nici eu nu as fi mers, insa ma duc pentru cativa colegi si pentru profesori. Nici relatia mea cu colegii nu este una roz.
Daca te judeca, inseamna ca nu iti sunt prieteni. Spune-le de ce nu mergi sau spune-le ca nu e treaba lor, nu mergi si atat. Ramane la indemana ta ce vei face.

10 răspunsuri:
| sunshine_5685 a răspuns:

Cred ca nu ar trebui sa ratezi moemntele de genul astahappysunt unice in viata, si o sa vezi ca o sa te simti bine.am avut si eu gandul acesta de a nu ma duce la banchet, insa am fost, si pot sa spun ca as fi regretat toata viata daca nu m-as fi dushappy

| StupidLover a răspuns:

Ca nu vrei si gata.Nu e treaba lor de ce nu mergi tu la banchet. Si chiar daca spun ceva nu ii bagi in seamawinking

| CrazyTeenager a răspuns:

Un NU mare, le-ai putea spune daca asta este decizi ta sa ti-o respecte, daca chiar tin la tine.

| c0ol a răspuns:

Pai ai putea sa le spui ca treci printr-o perioada in care stai prost cu banii si nu-ti poti permite platirea salii, mancarurilor, cadourilor pentru profesori etc. sau cel mai bine ar fi sa le spui in fata...

| sfdshsnsa a răspuns:

Banchetul are un rol important in viata unui adolescent, iti va parea rau daca nu te vei duce, colegii tai iti v-or arata poze etc.
Daca nu poti sau nu vrei spune-le adevarul!

| LifeInColors a răspuns:

Daca iti sunt prieteni adevaratzi, spune-el adevarul, o sa te inteleaga si nu o sa te judece, dar daca nu... spune-le ca te simti foarte rau in ultimele zile si trebuie neaparat sa mergi la spital. Sau, estiplecata din localitate impreuna cu parintii ( a intervenit ceva urgent ce nu poate ashtepta) Muult succe:* funda?

| JaneEyer a răspuns:

Le poti zice ca ai o problema de familie, ca pleci undeva, ca nu poti veni... Daca vrei poti sa le zici pur si simplu ca nu vrei sa vii(si apoi motivul)... Sper ca te-am ajutat:*

| amprenta a răspuns:

In fond este alegerea ta, nimeni nu poate decide ce e mai bine pentru tine decat tu. Nu vrei si gata. O parte din raspunsul intrebarii sta chiar in relatiile pe care le ai tu cu ei.

| aLL3xandra97 a răspuns:

Le-ai putea zice ca ai o problema de familie sau pur si simplu le zici ca nu vrei sa te duci iar daca te intreaba de ce le spui adevarul. Dar eu te-as sfatui sa mergi pentru ca dupa un timp iti va parea rau ca nu ai fost.

| Colorsmeanslive a răspuns:

Sincer nici eu nu vreau sa merg la banchet dar pe mine ma obliga parintisadDar colegi tai nu au dc sa te judece faci ce vrei nu trebuie sa faci asta ca asa vor colegi tai deci gandeste-te bine >big grin