Buna! Da asa e...presupun ca ai vazut faza asta la Castigi in 60 de secunde si vrei sa te convingi
Eu am văzut un pps su subiectul ăsta. Se pare că e adevărat.
De încercat n-am încercat.
Da pai cumpara-ti de la supermarket o sticla de cola la 2L si o punga de bonboane mentolate si incearca experimentul vezi ca sticla sa fie asezata intr-un vas ca sa nu se duca sucul cand sare pe jos! Mult Succes si Sa-mi spui cum a fost!
De fapt e o chestie stiintifica destul de complicata(nu stau la explicatii.) Cand Acidul face legatura cu ceva mentolat, sucul este amestecat foarte repede cu acea substanta. (acele subst nu ar trebui puse impreuna) si de aceea printr-o explozie Tasneste. ca sa spun asa. Sper ca te-am ajutat! Gl&HF
Nu merge cu Skittles (cred)
Si nu cred ca merge cu orice bomboane mentolate... sau merge dar mai incet. Incearca cu Mentos daca tot vrei sa faci ceva.
Oricum e cam scump daca ai pune bani singur. Daca ati fi mai mult ati putea sa puneti un leu fiecare ca va costa cam 5 ron Coke + 2-3 ron Mentosul... Faci cam multa prada!
Ok.sare tot sucul din sticla, este ca un fel de explozie.iti recomand sa faci asta afara si sa te departezi cat mai repede de sticla.chiar si daca pui apa in vas, sucul sare cu prea multa putere pentru a nu se pune si pe langa vas.sau uite inca un experiment:pune un cui ruginit intr-un pahar de cola si lasa-l pana a doua zi, si ai sa vezi ca dispare rugina si cuiul incepe sa se subtieze, sau pune o carne in cola si ai sa vezi cum dispare.Deci gandeste-te ce se intampla in stomacul nostru. sper ca am fost de folos. fundita?
Macar el a argumentat, ce sa fac, si cum sa fac, da tu din 2 cuvinte gata!