As participa la constructia piramidelor egiptene e un adevarat mister cum au reusit sa construiasca acele monumente fara niciun fel de tehnologie...
Razboiul troian si vrea sa-l intalnesc pe Ahile SAu pe Elene(in Iliada se spunea ca era cea mai frumoasa femeie din toata Grecia si as vrea sa vad cat de frumoasa poate fi ) Interesanta intrebare
Nu este un eveniment istoric, dar as vrea sa vad casatoria parintilor mei si nasterea mea!
Cand a venit Iisus si ce a facut el, sa vad daca exista sau nu, si sa am si o camera de filmat...sa le dovedesc credinciosilor ca exista/nu exista. Ca asa daca n-ai dovezi, astia o cred pe a lor...creca nici cu dovezi nu o sa se opreasca din crezut.
Si in caz ca nu pot sa fac asta (prea mic intervalu de timp) m-as duce sa vad cum a aparut omu, care iar e legat de religie.
La conceperea mea, vreau sa stiu daca parintii mei chiar si-au pus-o vreodata si ca nu's adoptata.
Formarea universului, Vinerea Neagra(cand au fost ucisi conducatorii ordinului Templierilor) Casatoria Mariei Antoaneta...Incidentul "Individual 11" si multe altele.
calinsocol00 întreabă:
Camarasan_Tudor_2000 întreabă:
Arimoshi întreabă: