Nu inseamna nimic.Astea sunt pure superstitii.Biserica ne invata sa nu crede in superstitii ci in Mantuitorul Iisus Hristos, in Dumnezeu.Nici daca trece o pisica neagra in fata si iti taie calea, nici daca te intorci din drum, nu se intampla absolut NIMIC.Superstitiile astea sunt ILOGICE!
Se zice ca cica urmeaza 7 ani de ghinion .Am spart si eu o oglinda da nu s-a intamplat nimic.
Nu e nimic grav, ni se intampla tutuor. Superstitiile nu sunt de crezut Eventual, vei avea mai multe!
Se spune ca aduce moartea sau 7 ani de ghinion. Eu una nu vad legatura dintre o bucata de sticla sparta si ghinion, dar nah...
Eu stiam ca aduce ghinion, dar am spart de cateva ori si eu dar nu am avut ghinion.
Eu nu cred in asemenea superstitii, pentru mine nu inseamnca nimic daca sparg o oglinda.
Daca o spargi doar uitandu-te la ea, nah, ar putea fi o problema. Dar daca o spargi pentru ca o scapi, asta e! Se mai intampla. Nu e cine stie ce. Probabil ai sa ai o perioada de ghinion daca nu strangi bine cioburile pentru ca te vei trezi cu cate-un ciobulet prin talpa, maini, picioare si alte locuri.