| XCoryZ a întrebat:

Daca tai mustatile unei pisici vor creste la loc? De curiozitate. N-am facut asa ceva! Doamne fereste! Multumesc!

9 răspunsuri:
| msnew2011 a răspuns:

Da vor creste

| iSaidNo a răspuns:

Bine ca nu ai fkto pentru ca nu vor mai creste iar pisica nu va mai putea mirosi.Mustatile o ajuta extrem de mult. Fundita?

| RoxyAngelPink a răspuns:

Iti spun sincer: nu vor mai creste! P. S. daca le tai, acea pisica isi va pierde mirosul si nu va mai prinde soricei sau alt cevatongue. Fudita?happy

| XxelysxX a răspuns:

Nu este indicat acest lucru pentru ca misicuta ta nu va mai putea mirosi..asta rezuma ca animalutul tau nu va mai putea prinde soricei... fundita? imi face placere ca te-am ajutatbig grin

| onutzaskumpik a răspuns:

Mai bine sa nu te mai gandesti la asa ceva... Tot ce ai face prin chestia asta e in defavoarea pisicii si isi va pierde simtul olfactiv. Deci mai bine nu te mai gandi la asta.

| Rosimina a răspuns:

Eu am catel si am vazut ca si el are 2 fire asa ca pisica de genu ala, una intr-o parte alta in alta si cand il tund ii tai si alea thinking de cand il am tot il tund eu si mereu a trebuit sa ii tund si alea 2 firicele sa fie in rand cu parul laughing deci la catel i'a crescut. Dar nushdaca o fi ...la fel capisicile nu stiu :-ss nimic laughing incearca big grin ca nu se intampla nimic ''cred'' big grin

| GuessWhoo a răspuns:

Nu stiu daca este adevarat sau nu ( cica daca tai mustatile unei pisici va muri )

| AnaMaria12 a răspuns:

Nu le taia ca nu mai cresc si isi pierde si mirosul.Deci sa nu le tai. FUNDA

| dulcica1904 a răspuns:

Daca tai mustatile unei pisici ele nu vor mai creste, dar pisica NU-SI PIERDE MIROSUL, ci revine la un simt al mirosului mai putin dezvoltat si nu va mai reusi sa miroasa si sa-si dea seama de otrava! ea va mai putea prinde soareci chiar daca iai taiat mustatile!
eu am avut o pisica la 5 ani si fara sa stiu i-am taiat mustatile fiindaca mi se pareau prea lungi ( era siameza) apoi am dato la tara si a prins soareci(pe toti cei din pod) mult mai bine ca una careia nu i s-au taiat mustatile!