| Paula a întrebat:

Daca te-ai casatorii maine, cu cine ai face'o >:?

Răspuns Câştigător
| hugin a răspuns:

Cu cine ar accepta sa se casatoreasca cu mine asa pe nepregatite. Daca o gasesc eu pe aia care sa vrea sa se casatoreasca maine O IAU big grin

29 răspunsuri:
| RamonaMn a răspuns:

Vai ce'mi place intrebarea asta oh go on

Cu........SECRET......tongue

| Krina a răspuns:

Cu persoana cu care m-as completawinking

| christian a răspuns:

Cu printesa mea, normal!

| Ferenin a răspuns:

Intai cu soacra, ca sa avem liniste in casa.

| Ferenin a răspuns:

Paula cati ani ai? daca nu esti maritata mai stai nu te marita acum.sa nu te mariti in graba ca e jale.

Anna
| Anna a răspuns:

Nu m-as casatori doar de dragul de-a intregi traditia.Ma casatoresc cand ma simt pregatita, cand ma va cere asa ca la carte, frumos, cu un inel mare care sa-mi ia mintilelaughing, nu m-as casatori asa pe nepusa masa.ci as face o nunta ca-n povesti cu vaste pregatiri si organizarea de exceptie.

Bula
| Bula a răspuns:

De ce ne doresti raul?
Vrei sa luam pe toate celalalte, la rand? devil

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Cu cine crezi?smug

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Tot cu sotul meu desi suntem impreuna de 35 de ani.

| rolly14 a răspuns:

Eu sincer nu m-as casatori...este o pierdere de timp sa stau in casa, ca sa fac curat sau sa gatesc...de aceea nu o sa ma casatoresc niciodata pentru ca eu vreau sa fiu mai libera si nu as face o prostie ca sexul niciodata...

| MihaiA a răspuns:

@ Paula1994 Cu AnnA laughing

| MihaiA a răspuns:

AnnA asta-i destul de bun? http://llfull.bidz.com/graphics/1/20/08/22.jpg

Marry me :))

| alexam a răspuns:

Ha ha ha! cu altul!

cami
| cami a răspuns:

Cu baiatul de care sunt indragostita :X nu-mi trebuie altul happy asa ca fetelor un sfat [chiar daca nu are legatura cu intrebarea] decat nefericite si cu bani, mai bine fericite si sarace.happy lasa k averea poate veni pe parcurs. dar fericirea?

assiris
| assiris a răspuns:

Sunt doua intrebari?
1. daca m-as castori maine?
2. cu cine "as face-o"

| Paula explică:

Mmm mihai eu n-am varsta legala sa ma casatoresc [-x[-x

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hugin-ai grija ce iti doresti!

lolita
| lolita a răspuns:

Cun iubitul meu. da nu ma cere! sad sadhappy

mlm
| mlm a răspuns:

Cu aceeasi persoana cu care m-am casatorit cu ani in urma, nu asi da pasarea din mana pe cea din gard!

| elena a răspuns:

Cu un barbat.

| andreutz a răspuns:

Nu pot sa zic... e secret.ca e aici pe site...si mi-e rusine sa imi declar dragostea mea pentru ea... dar se stie ea, ca o iubesc din toata inima si e febletea mea blushing

| karina18 a răspuns:

Cu fostul meu iubit cu care am fost 4 ani...si as face-o doar ca sa ma razbun pe el...sa il parasesc cum m-a parasit si el...si atat... da recunosc sunt o fire razbunatoare si i-as raspunde la fel poate intr-un mod mult mai dureros si mai costisitor (e vb totusi de o nunta)... dar la cat e de dulce razbunarea nu mai conteaza nimic altceva!

Anna
| Anna a răspuns:

Mihai, e dragut, dar nu mi se potrivestetongue Mai incearcatongue! Oricum ai fost simpatic tarelaughing Danke

| joy a răspuns:

Eu m-as marita cu iubitul meu, evident!

eileen
| eileen a răspuns:

Nu m-as casatori maine. Imi planuiesc nunta de cand sunt mica si inca nu am terminathee hee dar asa, le plezneala, m-as marita cu cineva care ma iubeste ca pe ochii din cap!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In orice caz cu o persoana care sa ma iubeasca si sa ma respecte.Doar ca baietii din ziua de azi nu stiu ce inseamna sa respecte pe cel din jur.

| amstaff a răspuns:

Cu muzica!

| alexam a răspuns:

Hugin, pai parca aveai nevasta... laughing

| Teardrop:] a răspuns:

Eii..secret

Întrebări similare