Pai poti sa te joci pe internet
Jocuri cum ar fi : Transformice, Animal Jam, OurWorld, etc
Te poti uita la TV si sunt o gramada de lucruri pe care le poti face pe internet:youtube, TPU, facebook, stumbleupon, tumblr..Mai poti citi o carte despre un subiect care te intereseaza(chiar daca de obicei nu iti place sa citesti, iti recomand sa te duci la o biblioteca si sa te uiti prin rafturi, sigur vei gasi ceva care sa iti placa cat de cat.)Iesi cu prietenii la un film, in parc etc.
Păi mă joc cu familia, jocuri gen șah, dame, table, nu te supăra frate și altele. Mă odihnesc în pat și în cele din urmă la PC.
Treaba e ca pe pc am jocuri plictisoare si daca e sa ies afara ma iau 2 tipi la bataie si cu cititu si odihnitu sunt rege
Eu as vrea mai multe idei de genul fara PC sau iesitu pe afara si cateva idei bune sunt cele cu filmele si jocurile mai distractive nu cele pe care le joc deja
Poti sa vezi un film la TV, sa joci jocuri de societate cu famillia si prieteniii sau sa iti faci temele pentru scoala.
Imi dai o funda
Nu serios acum..Pai poti sa te joci diferite jocuri in realitate sau pe PC sau sa stai pe retele de socializare ca facebook sau altele.
Intru pe Youtube ca sa ma distrez nitel si poate imi mai vin niste idei...
Doooorm, stau pe facebook sau vizionez "Romanii au talent " full episod, sau ma adancesc in youtube pentru a descoperii muzica faina.
Pai, daca nu ai ce sa faci mai ales daca esti la tara, poti face multe lucruri ca: -te duci sa pescuiesti (daca ai undita/e [eu ma duc foarte des]); -construiesti lucruri noi ( de exemplu eu imi caut niste lemne indiferent rotunde sau scanduri si costruiesc diferite lucruri); - daca esti fata, te poti duce la prietenele tale sa faci poze, sa va faceti manichiura, pedichiura; - sau citesti ( eu de exemplu nu imi place sa citesc si nu imi este bine asa ca la vara ma apuc sa citesc la greu, asta doar daca am tim seara ca ziua nu sunt acasa ); ca baiat, daca vrei, iti poti face un cos de baschet (eu mi-am facut si azi dupa ce am venit de la scolala m-am jucat pana tarziu); - te poti duce cu prieteni sa joci fotbal sau tenis de picior, de masa, de teren, sau alte sporturi; la un piknic in natura cu prieteni ( eu si toata scoala mea mergem pe un deal mare si face un piknic in saptamana scoala altfel; - sa te distrezi in familie ( asta doar daca parintii tai sunt acasa si fratii tai [daca ai] ); - Eu traiesc la tara si chiar daca am computer si net nu stau decat noaptea 1/2/3 ore. Dar in weekend ma distrez! Deci dac imi vei urma sfaturile voi fi bucuros! PaPa.