Depinde cat de zgariat este daca sunt zgarieturi de uz normal fara trantituri busituri alea alea garantia mai e valabila dar daca sunt zgarieturi de la lovituri trante etc garantia dispare daca telefonul e umed in interior are semne de oxidare garantie se anuleaza pe motiv de neingrijirea telefonului "a intrat apa in el" daca are ecranul spart garantia se anuleaza si multe alte cacaturi pentru care servisurile refuza sa faca telefonul gratis pentru castigul lor dar uite aicea un sit bun si ieftin www.gsmnet.ro aicea gasesti piese ieftine si bune si iti ofera garantie pe piese 2 ani
Sa nu fie exagerat, ori cum majoritatea vor incerca sa-ti refueze garantia pretinzand ca e vina ta! Oricum daca suruburile sunt ok si tefonul e putin zgariat, nu vad sanse sa-ti pierzi garantia!
Da! Si telefonul meu e zgariat si m-am dus la ei si a zic ca nu e vina lor si nu-mi da garantie!♥
Succes!
Scuzee ca te iau tare dar garantia nu disparee asa prin magie gata ai batut din palme si ai disparut ok? daca tu l-ai zgariat ei nu sunt de vina cu nimic ca nu ei au grija de telefonul tau tu ai grija de el...
Garantia telefonului este valabila doar daca sunt probleme tehnice (s-a stricat fara sa il strici tu)...Adica nu este valabila, eu presupun ca nu il poti repara, dar incearca sa te duci. Poate gresesc eu...
CocuUu întreabă: