Se intampla ca in bancul cu,, nu ai timp nici sa gandesti, nici sa clipesti 'nici sa aprinzi lumina"
Apoi se tranti in fotoliu, cu ziarul in mana, simtind in stomac revolta bomboanelor inghitite pe nemestecate. Privi luuung spre usa de la baie, calculand distanta si...
Dar ca sa vezi...bomboanele se miscau si vorbeau iar dintr'o data ii sare una la gat iar cea de jos urla:"Sugrumaaaaaaa'llll!"
In timp ce se pregatea sa sara spre baie, s-a impiedicat de covor si si-a julit nasul.
hai ca eu nu mai dorm...si ca tot e la moda... a fost odata ca niciodata un nene care manca...
Am reveniiiit.....si la geam apare o bomboana insangerata...era un boni bon muradar de kechup
Care manca in fiecare dimineata un pepene la micul dejun. Intr-o dimineata la usa lui a batut cineva si.
A inceput sa saliveze atat de mult incat a facut o balta in fata usii. le-a poftit inauntru si
Ale mele esteti! puahaaha haha si a inceput sa rada ca mendork din dexter. pana cand.
Termina el de mancat bombonelele. inchide usa. se aseaza pe scaun sa citeasca ziaru si aude ceva!
Se ridica se grabeste pana in baie dar cand sa se dezbrace. face pe el. ( ahaha razbunarea bomboanelorcare l'au blestemat). CULMEA ramane si fara hartie igenica. deci.
Semana q o bombonea si ii era frica sa nu o manance. avand in vedere ca avea o slabiciune pentru bombonele dar in ultimul moment.
Doar ca si-a amintit ca e dimineata si a auzit ceasul. se trezeste si reia ziua de dinainte. mananca rahat turcesc si pepene pana cand.
Asadar, se pare ca stomacul nu se intelegea prea bine cu cele 2 bomboane ''halite'' pe nemestecate.
O suna pe nepotica care trebuie sa-i aduca hartie igienica tocmai din panama deoarece...
Davyduchiha2001 întreabă: